Hyvä Terveys

Hyvä Terveys on Suomen suurin ja suosituin terveyslehti, jonka lukijat haluavat pitää huolta omasta ja läheistensä terveydestä.

Lehdestä löydät vinkit ja neuvot terveelliseen ravintoon, sinulle sopivaan liikuntaan ja kokonaisvaltaiseen elämäntaparemonttiin. Lisäksi saat aina uusinta tietoa sairauksista, niiden ehkäisemisestä ja hoidosta.

Hyvä Terveys -lehteä tehdään maan johtavien asiantuntijoiden kanssa. Lehti nostaa esiin päivän polttavia kysymyksiä terveydestä ja vastaa niihinkin kysymyksiin, joita et ehkä tullut kysyneeksi.

Yhdistelmätilaukseen sisältyy painettu lehti sekä digitaaliset näköislehdet ja ekstrat, joita voit lukea netissä tai mobiililaitteella.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Terveys on niin tärkeä asia, että useimmat meistä haluavat parasta hoitoa ja luotettavinta tietoa. Siksi Hyvä Terveys on Suomen suurin ja suosituin terveyslehti.

Se tarjoaa terveysvinkit terveelliseen ravintoon, hyvään liikuntaan, jaksamiseen ja kokonaisvaltaisen elämäntaparemontin tekemiseen. Lehti kertoo myös uusimman tiedon sairauksista sekä niiden ehkäisemisestä ja hoidosta.

Olipa kyseessä sitten korkea kolesteroli, hankala parisuhde, mystiset polvivaivat tai burn out, on Hyvä Terveys oppaasi muutokseen. Se on muutoksen sparraaja ja paras tukija.

Hyvä Terveys nostaa esiin ajankohtaiset terveyskysymykset, kuten D-vitamiinin, uudet lääkkeet ja hiilarit. Kysy terveydestä -palstalla vastataan kysymyksiin, joita et ehkä huomaa tai muista kysyä.

Lehden muita aiheita ovat muiden muassa hyvä olo, elämäntapamuutokset, liikunta, painonhallinta, stressinhallinta ja kokonaisvaltainen itsestä huolehtiminen. Lisäksi siinä esitellään parhaat terveystuotteet.

HT ei leiki terveydellä. Sen joka numeroa on ideoimassa ja tekemässä 30 maan parasta asiantuntijaa, jotka palavat halusta jakaa viimeisimmän tiedon ja tutkimukset lukijoiden kanssa.

Hyvä Terveys -lehden lukijoita yhdistää halu pitää huolta omasta ja läheistensä terveydestä!

Lehden tilaajana saat:

  • Suomen johtavien asiantuntijoiden uusimman tiedon ja terveysvinkit
  • Kannustavaa tsemppiä ja lisäpotkua elämäntapamuutoksen tekemiseen
  • Hyötytietoa, tukea, tietoa ja vinkkejä terveyden ylläpitämiseen
  • Inspiraatiota hyvän olon saavuttamiseen
  • Uudistuneen lehden visuaalisesti raikkaan ulkoasun
  • Kaikki muut Sanoman aikakauslehdet digitaalisesti ilman lisämaksua. Kyllä, kaikki 15 lehteä!

Katso myös:

Kenelle?

Itsensä ja läheistensä terveydestä kiinnostuneet naiset ja miehet

Ilmestyy

14 numeroa vuodessa

Julkaisija

Sanoma Media Finland Oy

Päätoimittaja

Taina Risto

Ensimmäinen numero

1985

Levikki

116 330 (LT 2014)

Lukijamäärä

466 000 (KMT K15)

Lukijaprofiili

77 % naisia, 23 % miehiä (KMT K15)

Irtonumero

4,95 € (Lehtipiste)

ISSN

1236-3081

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram