Hippos

Hevoset ja Ratsastus- ja Hippos-lehti ovat yhdistyneet uudeksi lehdeksi 1.1.2016.

Uuden lehden nimi on Hippos ja se ilmestyy seitsemän kertaa vuodessa. Lehti jaetaan kaikille Ratsastajainliiton jäsenille ja tilaajille. Irtonumeroita myydään Lehtipisteissä.

Lehti sisältää paljon ratsastusaiheista materiaalia: uutisia, tapahtumia, kilpailuja, hevosten hoitoa, harrastustoimintaa ja tallielämää. Se on lehti, joka luetaan tarkasti ja säilytetään vuosia.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Hevoset ja Ratsastus- ja Hippos-lehti ovat yhdistyneet vuoden 2016 alusta. Uuden lehden nimi on Hippos ja se ilmestyy seitsemän kertaa vuonna 2016. Lehti jaetaan lähes 40 000 talouteen: kaikille Suomen Ratsastajainliiton jäsenille sekä tilaajille. Irtonumeroita myydään muun muassa R-Kioskeilla.

Uusi Hippos-lehti ei ole kummankaan lehden kopio, vaan uudenlainen lehti kaikille ratsastajille. Uutta lehteä julkaisee RideMedia Oy ja sen päätoimittajana aloittaa Hevoset ja Ratsastus -lehden päätoimittaja, aktiivinen koulu- ja kenttäratsastuksen tuomari Jutta Koivula.

Suomen suurin ratsastuslehti

Uusi Hippos-lehti on Suomen suurin ratsastuslehti. Fuusion myötä lehdessä yhdistyvät kahden lehden asiantuntemus ja parhaat palat:

Hevoset ja Ratsastus

Hevoset & Ratsastus -lehti ehti vakiinnuttamaan asemansa suomalaisten ratsastusharrastajien keskuudessa. Lehti sisälsi tarpeellista tietoa kaiken ikäsille harrastajille, omistajille ja tallinpitäjille.

Lehden pääsisältöä olivat ajankohtaiset ratsastus, uutiset, tapahtumat, kilpailut, valmennus, messut, hevosten hoito, ruokinta, kasvatus, jalostus, tallielämä, harrastustoiminta sekä ratsastusmatkailu. Lehden vakiopalstoja olivat muun muassa Pikkutallin tarinoita, Hörinää, Kasvatusuutiset ja Markkinat. Mukana oli myös monia asiantuntijoiden palstoja. Lehti vierailee hevosalan messuilla ja tapahtumissa ja raportoi niistä värikkäästi ja asiantuntevasti.

Hippos

Hippos on Suomen Ratsastajainliiton jäsenlehti, jonka ensimmäinen numero ilmestyi vuonna 1948. Lehti kuuluu liiton jäsenetuihin ja postitetaan automaattisesti jäsenseurojen jäsenille. Muut kuin jäsenet voivat tilata lehden ja sitä myydään myös irtonumeroina kaupoissa ja kioskeissa.

Hippos on alansa suurin julkaisu ja sen joka numero on noin 96-sivuinen lukupaketti. Hippoksen levikki vuonna 2005 oli noin 25 887 kappaletta.

Verkkosivut

Lehden verkkosivuilla voit lukea hevosalan tärkeimpiä ja kiinnostavimpia uutisia, kilpailutuloksia sekä lehden aikaisemmissa numeroissa julkaistuja artikkeleja.

Sivuilla voi myös tutustua vanhojen numeroiden sisällyluetteloihin sekä keskustella muiden harrastajien kanssa foorumilla vaikkapa hevosten hoidosta, ratsastuskouluista tai varusteista.

Kestotilaajat saavat veloituksetta käyttöönsä Hevoset ja Ratsastus -lehden digitaalisten näköislehtien arkiston, joka käsittää kaikki numerot vuodesta 2008 lähtien. Näköislehtiä voi lukea tietokoneen lisäksi mobiililaitteilla, kuten tableteilla ja älypuhelimilla.

Katso myös lehden Facebook-sivut.

Kenelle?

Ratsastusta harrastaville

Ilmestyy

8 kertaa vuodessa

Julkaisija

RideMedia Oy

Päätoimittaja

Jutta Koivula

Ensimmäinen numero

1996

Levikki

12500-14000 (painos)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

8,50 € (Lehtipiste)

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram