Hänt Bild

Hänt Bild on Ruotsin paljastavin julkkislehti. Se ilmestyy 26 kertaa vuodessa eli noin joka toinen viikko.

Jos pidät julkisuuden henkilöistä, tulet rakastamaan myös Hänt Bildiä. Se vie sinut matkalle sinne missä ovat maailman suurimmat tähdet.

Se seuraa ja haastattelee julkkiksia sekä tuo herkullisimmat julkkiskuvat kaikkien nähtäville. Nauti paparazzikuvista, jotka yllättävät, shokeeraavat ja kertovat totuuden. Samalla kuulet uusimman tiedon muodista, trendeistä ja siitä kuka julkkis tapailee ketäkin juuri nyt.

Katso myös Hänt i Veckan ja Hänt Extra.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Hänt Bild on ruotsalainen, kahdesti kuussa ilmestyvä, julkisuuden henkilöihin keskittynyt aikakauslehti. Lehteä julkaisee Aller Media ja sen päätoimittaja on Bo Liljeberg. Se on viikko- ja nuortenlehti Hänt Extran sisarlehti.

Hänt Bild - Eniten parasta suurimmista staroista

Jos pidät julkkiksista, pidät myös Hänt Bildistä. Se vie sinut matkalle maailman joka kolkkaan. Siellä missä on tähtiä, on myös Hänt Bild. Se seuraa julkkiksia ja keskustelee heidän kanssaan niin arjessa kuin juhlissakin.

Se työskentelee jatkuvasti tuodakseen herkullisimmat valokuvat lukijoilleen – eksklusiiviset fotot, jotka löydät vain Hänt Bildistä. Nauti kuvista, jotka yllättävät, shokeeraavat ja kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, eli totuuden.

Samalla luet tuoreet kuulumiset trendeistä, muodista ja siitä kuka deittailee ketäkin juuri nyt.

Hänt Bild - Julkkisten maailma lähikuvissa

Hollywood, New York, Pariisi ja Milano – siellä asuvat kirkkaimmat tähdet, kansainväliset kuuluisuudet, rikkaat ja kauniit. Sekä tietysti myös Hänt Bildin valokuvaajat sormi valmiina laukaisimella.

Tilaa Ruotsin puhutuin julkkislehti ja saat nyt digitaalisen version älypuhelimille ja tableteille kaupan päälle.

Ilmestyy

26 kertaa vuodessa

Julkaisija

Aller Media AB

Päätoimittaja

Bo Liljeberg

Ensimmäinen numero

2003

Levikki

52 100, joista 3 900 tilaajia (TS helår 2014)

Lukijamäärä

183 000 (ORVESTO Konsument 2014)

Lukijaprofiili

82 % naislukijoita, 18 % mieslukijoita, lukijoiden keski-ikä 35 vuotta

Irtonumero

3,40 € (Lehtipiste)

ISSN

-

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram