Glutenfri Matlust

Glutenfri Matlust on nykyaikainen ruokalehti sinulle, joka rakastat hyviä ja tuoreita gluteenittomia ruokia ja leivonnaisia. Se on lehti täynnä inspiroivia ja jännittäviä reseptejä Ruotsin johtavilta gluteenittoman ruokavalion asiantuntijoilta. Lehden joka numerossa herkullisia reseptejä, mielenkiintoisia haastatteluja ja vinkkejä gluteenittomaan elämäntapaan.

Lehti haluaa inspiroida lukijoitaan syömään ravitsevia ja vihreitä elintarvikkeita, jotka auttavat lähemmäksi nautittavaa, luonnollista ja hyvää elämää. Kaikki lehden tarjoamat reseptit maistuvat hyvältä, mikä ei aina ole itsestäänselvyys gluteenittomassa maailmassa. Se kutsuu sitä "gluteenittomaksi elämäntyyliksi". Lehti on ruotsinkielinen ja se ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

 

Glutenfri Matlust (ent. Glutenfri Matglädje) on ruotsalainen gluteenittomaan ruokaan erikoistunut aikakauslehti. Lehti aloitti pienenä itsenäisenä digilehtenä, kunnes se alkoi yhteistyössä Egmont Publishing Ab:n kanssa ilmestymään myös painettuna lehtenä kuusi kertaa vuodessa. Lehti ilmestyy edelleen myös digitaalisena Readly-, Ztory- ja Flip-palveluissa.

Gluteenittomia reseptejä

Oletko yksi heistä, joka haaveilee laadukkaasta ruokalehdestä, mutta joutuu aina itse muuttamaan lehdissä julkaistut reseptit gluteenittomiksi? Tai tunnetko jonkun keliaakikon, joka ei saa tarpeeksi vaihtelua ruoanlaittoonsa? Glutenfri Matlust on etsimäsi ruokalehti!

Glutenfri Matlust on nykyaikainen ja tyylikäs aikakauslehti, joka on suunniteltu erityisesti gluteenittomia, mutta maukkaita ruokia ja leivonnaisia rakastaville ihmisille. Lehti on täynnä herkullisia ja inspiroivia reseptejä, joiden avulla kuka tahansa voi kokata gluteenittomia ruokia. Reseptit ovat Ruotsin johtavien asiantuntijoiden valitsemia ja ne on varustettu kauniilla ruokakuvilla.

Lue mielenkiintoisten ruokaihmisten haastatteluja ja poimi talteen parhaat neuvot ja vinkit tuotteisiin ja gluteenittomaan elämäntapaan.

Hemmottele itseäsi tai ystävääsi Glutenfri Matlust -lehden tilauksella!

 

Kenelle?

Gluteenitonta ruokavaliota noudattaville

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Egmont Publishing AB

Päätoimittaja

Malin Randeniye

Ensimmäinen numero

2016

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

6,90 € (Lehtipiste 2017)

ISSN

-

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram