Glamour UK

Glamour on ollut Britannian ja Euroopan myydyin naisten lifestyle-lehti jo perustamisvuodestaan lähtien 2001.

Ylivoimainen valinta kaikille muotitietoisille naisille. Muodista kauneuteen, terveydestä seksiin, Glamour on täynnä inspiroivia tarinoita ja julkkishaastatteluja lähietäisyydeltä. Se on lehti, joka mahtuu elämääsi ja käsilaukkuusi.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Britannian Glamour-lehden logo

Glamour on naistenlehti, jota julkaisee Condé Nast Publications. Yhdysvalloissa vuonna 1939 perustetun lehden alkuperäinen nimi oli Glamour of Hollywood. Nykyään lehteä julkaistaan nykyään lukuisissa maissa ja suurimmassa osassa se ilmestyy kuukausittain. Lehden pääkohderyhmä ovat 18–49 -vuotiaat naiset.

Britannian Glamourin painos sai alkunsa huhtikuussa 2001, jossa lehteä kokeiltiin ensimmäistä kertaa käsilaukkukokoisessa muodossa. Lehden iskulause oli "sopii elämääsi ja käsilaukkuusi". Lehti järjestää joka vuosi syyskuussa Glamour-viikot. Tämän vuoksi lehdessä jaetaan alennuskuponkeja, joita voi käyttää muoti- ja kauneuskauppojen outleteissa. Britannian painoksen päätoimittajana on toiminut perustamisesta lähtien Jo Elvin.

Glamour on muodin määränpää, joka tuo uusia ideoita ja tyylejä haluttujen muotikuvausten ja shoppailusivujen kautta. Se tarjoaa lukijoille mahdollisuuden nähdä ja kokea maailman muotia kaikilla tasoilla ja kaikissa medioissa painetusta lehdestä digitaaliseen näköislehteen ja sosiaaliseen mediaan. Koska Glamour-naiset ovat vahvoja, cooleja ja itsevarmoja.

Se on myös kauneuden asiantuntija ja tarjoaa entistä enemmän kauneudelle omistettuja sivuja, koska lukijat suhtautuvat kauneuteen yhtä intohimoisesti kuin toimituskin. Joka numero on pullollaan uusimpia kauneusinnovaatioita, sisäpiirin vinkkejä ja aitoja käytännön neuvoja. Kauneus on erittäin demokraattista – jokainen voi tuntea jännitystä uudesta huulipunasta tai ihanasta hajuvedestä – ja Glamour haluaa jakaa salaisuutensa lukijoidensa kanssa.

Tutustu myös lehden verkkosivuihin ja sosiaalisen median profiileihin:

Kenelle?

Fashionista-naisille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Condé Nast Publications Ltd.

Päätoimittaja

Jo Elvin

Ensimmäinen numero

huhtikuussa 2001

Levikki

350 031 (ABC 2015)

Lukijamäärä

875 000

Lukijaprofiili

95 % naislukijoita, 5 % mieslukijoita

Irtonumero

5,70 € (Lehtipiste 2016)

ISSN

0017-0747

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram