FX Magazine

Jo yli 20 vuoden ajan on brittiläinen FX Magazine ollut keskeinen sisustussuunnittelualan ammattilehti, joka esittelee jännittäviä projekteja ympäri maailmaa ja tarjoaa syvällisiä analyysejä niin suunnittelijoille kuin loppukäyttäjillekin aiheista, joilla on merkitystä.

FX on lehti täynnä korkealaatuisia reportaaseja toimistoista, hotelleista, terveydenhuollon, koulutuksen ja vapaa-ajan tiloista sekä omistautuneelta toimitukselta että alan parhailta asiantuntijoilta. Vuonna 1991 perustettu lehti johtaa keskustelua alan tunnetuimpien asiantuntijoiden johdolla. 12 kertaa vuodessa.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

FX Magazine eli FX on brittiläinen, kuukausittain ilmestyvä sisustussuunnittelun ammattilehti, jota julkaisee Progressive Media Publishing. Lehti perustettiin vuonna 1991 ja sen ensimmäinen päätoimittaja oli Janine Furness. Lehti organisoi ja järjestää vuosittaisen FX Awards -gaalan, jossa palkitaan sisustussuunnittelijoita ja design-projekteja. Palkintoja pidetään sisustussuunnittelualan tärkeimpinä palkintoina.

Sisustussuunnittelun ammattilehti jo 20 vuoden ajan

FX on ollut keskeinen sisustussuunnittelualan ammattilehti jo yli 20 vuoden ajan. Se on esitellyt lukijoilleen parhaita tuotteita ja projekteja ympäri maailmaa, sekä syvällisiä reportaaseja asioista, jotka ovat tärkeitä suunnittelijoille, muotoilijoille ja loppukäyttäjille.

Jokainen FX-lehden numero on täynnä korkealaatuisia reportaaseja toimistojen, hotellien, terveydenhuollon, koulutuksen ja vapaa-ajan tilojen projekteista sekä omistautuneelta toimitukselta että alan asiantuntijoilta. Sen lisäksi lehti edistää suunnittelualan keskustelua tuoden lukijoilleen asiantuntevan näkemyksen alan merkittävimmiltä toimijoilta, heidän seminaareistaan ja lausunnoistaan.

Syy, miksi FX on jatkanut vahvaa menoaan niin pitkään, on yksinkertainen: se toimii oikein ja tuottaa lukijoilleen sisältöä, jolla on merkitystä. Sitä lukevat niin arkkitehdit, sisustussuunnittelijat, suunnittelukonsultit, laitosjohtajat kuin muutkin ammattilaiset.

Muualla netissä:

Kenelle?

Arkkitehdeille ja sisustussuunnittelijoille

Ilmestyy

Kuukausittain, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Progressive Media Publishing

Päätoimittaja

Theresa Dowling

Ensimmäinen numero

1991

Levikki

15 055 (ABC)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

-

ISSN

-

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram