Hus & Hem

Hus & Hem on ruotsalainen sisustuslehti kaikille, jotka ovat kiinnostuneet sisustamisesta, kodista ja puutarhasta.

Lehti on täynnä laajoja kotireportaaseja, tee itse -ideoita sekä upeilla kuvilla varustettuja inspiroivia sisustusjuttuja. Lisäksi siinä on konkreettisia ja käytännöllisiä vinkkejä kaikkeen asumiseen liittyvään. Lehti ilmestyy 15 kertaa vuodessa.

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

 

Hus & Hem logo

Hus & Hem (suom. Talo & Koti) on ruotsalainen, vuonna 1987 perustettu sisustuslehti, jonka perustivat Sverker Abrahamsson, Ingegerd Jönsson ja Lena Björk. Lehdellä on ollut aiemmin yli 100 000 tilaajaa, mutta muiden painettujen lehtien tapaan sen lukijamäärät on laskenut. Vuonna 2011 sen levikki oli 84 300 kappaletta.

Hus & Hem on lehti kaikille, jotka ovat kiinnostuneita sisustamisesta, talosta, kodista ja puutarhasta. Se on täynnä laajoja kotireportaaseja ja teknisiä piirrustuksia, tee itse -ideoita sekä ihania valokuvia inspiroivista sisustuksista. Lisäksi lehdessä on tietysti konkreettisia ja käytännöllisiä vinkkejä kaikesta mahdollisesta savupiipuista portteihin.

Itsestään selvä valinta koti- ja sisustusihmisille

Hus & Hem on Ruotsin rakastetuin kodin ja sisustuksen lehti. Se inspiroi, neuvoo ja antaa hyviä vinkkejä. Lehden avulla oman unelmakodin luominen on sekä hauskaa että helppoa. Se on moderni, tyylikäs ja kotoisa.

Yli 30 vuoden aikana on Hus & Hem ottanut kokonaisvaltaisen otteen asumisesta – puutarhan aitasta huvilan kaakeleihin. Se avaa ovia innostaviin koteihin ja uusiin arkkitehtuureihin. Se on samalla inspiroiva, luova ja käytännöllinen, mutta myös rentouttava ja merkityksellinen. Vain tästä lehdestä voit löytää sekä ihania sisustusideoita että fiksuja vinkkejä itse rakentamiseen.

Monille lukijoille Hus & Hem on "oma lehti", joka on ohjannut heitä kohti kauniimpia olohuoneita, paremmin rakennettuja keittiöitä ja mukavampia parvekkeita kohti. Se jakaa osaamista sisustamisessa ja designissa sekä rakentamisessa ja remontoinnissa. Sillä on intohimo puutarhaan ja se suosittelee myös hyvää ruokaa ja juomaa.

Lehdellä on myös aktiivinen verkkosivusto, josta löytyy artikkeleja muun muassa rakentamisesta, remontoinnista ja asumisesta, huutokauppoja, verkkokursseja, blogeja sekä oma verkkokauppa. Moderni lehti on mukana myös Facebookissa ja Instagramissa.

Kenelle?

Kodista ja sisustuksesta kiinnostuneille

Ilmestyy

15 numeroa vuodessa

Julkaisija

Egmont Publishing Ab

Päätoimittaja

Anna Liljeberg/Estelle Ejdeholm

Ensimmäinen numero

1987

Levikki

84 300 (2011)

Irtonumero

8,00 (Lehtipiste 2017)

ISSN

0284-3773

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram