House Beautiful (UK)

House Beautiful (UK) kattaa kaiken mitä tarvitset kodin muuttamiseksi unelmiesi kodiksi.

Joka numero täynnä tyylikästä inspiraatiota ja asiantuntijaneuvoja sisustamiseen, kunnostamiseen ja puutarhanhoitoon. Jotta saat kauniin kodin, jota olet aina halunnut.

House Beautiful -lehti tilattavissa nyt myös Suomeen joko itselle tai lahjaksi kotiin kannettuna painettuna, digitaalisena näköisversiona tai yhdistelmätilauksena!

Osasto: Avainsana tuotteelle

House Beautiful -lehti lyhyesti

House Beautiful on arvostettu amerikkalainen koti- ja sisustuslehti, joka on ollut keskeinen osa sisustusmaailmaa vuodesta 1896. Hearst Corporation on julkaissut lehteä vuodesta 1934 lähtien, ja se on vanhin edelleen julkaistava "shelter" -lehti, joka keskittyy kodin sisustukseen, arkkitehtuuriin, huonekaluihin ja puutarhaan keskittyvä lehti.

House Beautifulin Ison-Britannian painos alkoi ilmestyä vuonna 1959, ja se on siitä lähtien ollut tärkeä lähde kodinsisustajille. Lehti tarjoaa monipuolisia sisustusideoita, huonekalusuosituksia, DIY-projekteja, puutarhanhoitovinkkejä ja ruoanlaitto-ohjeita.

Lehden artikkelit kattavat laajan valikoiman tyylejä modernista perinteiseen, ja jokaisessa numerossa on esimerkkejä oikeaista kodeita ympäri Iso-Britannniaa. House Beautifulin tavoite on auttaa lukijoita tekemään kodistaan kauniin ja toimivan paikan elää ja asua.

House Beautiful (UK) on tilattavissa niin printti- kuin digiversiona, ja se tarjoaa useita tilausvaihtoehtoja ja kampanjoita sekä uusille että nykyisille lukijoille.

House Beautiful -lehden sisältö ja painopisteet

Sisustus

House Beautiful UK tarjoaa runsaasti inspiroivia ideoita kodin huoneiden ja tilojen suunnitteluun ja koristeluun, jotta ne ovat esteettisesti miellyttäviä ja toiminnallisia.

Lehden artikkelit kattavat erilaisia teemoja ja väripaletteja, jotka auttavat luomaan harmonisen ja miellyttävän tunnelman kotiin. Vinkit oikeanlaisten huonekalujen valintaan ja niiden optimaaliseen sijoitteluun auttavat säilyttämään tilan toimivana ja tilavana.

Lisäksi lehti esittelee koriste-esineiden, taiteen ja tekstiilien käytön, jotka viimeistelevät kodin ilmeen. Ajankohtaiset trendit ja tyylit pitävät lukijat ajan tasalla sisustusmaailman uusimmista suuntauksista.

Kodinhoito

Kodin siivoaminen, järjestäminen ja yleinen ylläpito ovat avainasemassa, jotta ympäristö pysyy puhtaana ja miellyttävänä asua. House Beautiful UK tarjoaa käytännön vinkkejä ja neuvoja, jotka tekevät siivouksesta ja kodinhoidosta helpompaa ja tehokkaampaa.

Artikkelit käsittelevät muun muassa siivousrutiinien luomista, tehokkaiden puhdistusaineiden käyttöä ja järjestelyvinkkejä, joiden avulla koti pysyy järjestyksessä.

Näiden vinkkien avulla lukijat voivat luoda puhtaan ja viihtyisän kodin, jossa on mukava asua ja viettää aikaa.

Ruoanlaitto

House Beautiful UK tarjoaa monipuolisia reseptejä ja ruoanlaittovinkkejä, jotka auttavat lukijoita valmistamaan herkullisia aterioita kotona. Lehden reseptit kattavat kaikenlaiset ruokailutilanteet arjen nopeista aterioista juhlaillallisiin.

Artikkelit tarjoavat myös vinkkejä terveelliseen ruokavalioon ja erityisruokavalioiden huomioimiseen.

Lisäksi lehti esittelee keittiön sisustusideoita, jotka tekevät ruoanlaitosta nautinnollista ja sujuvaa.

Puutarhanhoito

Kasvien kasvattaminen ja puutarhan ylläpito, mukaan lukien kukat, vihannekset ja koristekasvit, ovat keskeisiä aiheita House Beautiful UK:ssa.

Lehti tarjoaa vinkkejä puutarhan suunnitteluun, kasvien valintaan ja hoitoon eri vuodenaikoina. Artikkelit käsittelevät myös kaupunkipuutarhanhoitoa ja pienimuotoista viljelyä, joten ne sopivat niin isoille pihoille kuin parvekkeille ja terasseillekin.

Puutarhanhoitovinkkien avulla lukijat voivat luoda kauniita ja kukoistavia ulkotiloja, jotka lisäävät kodin viihtyisyyttä.

Käsityöt

Erilaiset itse tehdyt projektit, kuten ompelu, neulonta, virkkaus, puutyöt ja muut DIY-projektit, ovat suosittuja aiheita House Beautiful UK:ssa.

Lehden artikkelit tarjoavat ohjeita ja inspiraatiota käsityöprojekteihin, joiden avulla lukijat voivat luoda tai korjata esineitä kotiin. DIY-projektit auttavat lukijoita ilmaisemaan luovuuttaan ja tuomaan persoonallisuutta kodin sisustukseen.

Ohjeet ovat selkeitä ja vaiheittaisia, joten ne sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin käsityöharrastajille.

Remontointi ja korjaus

Kodin parantaminen ja korjaaminen, mukaan lukien maalaaminen, rakentaminen ja muut kunnostustyöt, ovat tärkeitä aiheita House Beautiful UK:ssa.

Lehti tarjoaa käytännön neuvoja ja vinkkejä erilaisten remonttiprojektien toteuttamiseen, olipa kyseessä sitten pieni pintaremontti tai laajempi kunnostustyö. Artikkelit käsittelevät myös budjetointia, materiaalien valintaa ja työvaiheiden suunnittelua, jotta lukijat voivat toteuttaa remonttiprojektinsa sujuvasti ja onnistuneesti.

Näiden vinkkien avulla kodin parannustyöt sujuvat helposti ja tulokset ovat kestäviä ja kauniita.

Lukijakunta

House Beautiful -lehden lukijakunta koostuu sisustuksesta ja kodin parantamisesta kiinnostuneista henkilöistä. Lehti tarjoaa käytännöllisiä ja inspiroivia ideoita, jotka auttavat lukijoita luomaan kauniita ja toimivia koteja.

Tilausvaihtoehdot

House Beautiful UK on tilattavissa suomeen yhdistelmätilauksena, joka sisältää painetun lehden ja digitaalisen näköisversion sekä digilehtenä.

Yhdistelmätilaus (painettu + digilehti)

Yhdistelmätilauksen, joka sisältää painetun lehden ja digilehden, hinta on tällä hetkellä 64,99 €/12 kuukautta, sisältäen 11 numeroa. Säästö 29 %.

Jos haluat vain tutustua lehteen, valittavissa on myös 6 kk tilaus, joka maksaa tällä hetkellä 36,99 €. Säästö 26 %.

Pelkkä digitaalinen näköislehti

Voit tilata House Beautifulin myös digitaalisena näköislehtenä, jolloin saat 6 kk hintaan 1,00 € (säästö 92 %) tai 12 kk hintaan 7,99 € (säästö 69 %).

Huomaathan, että Hearst Magazinesin verkkosivuilla hinnat esitetään puntina. Valuuttakurssit voivat vaihdella, joten tarkista ajantasainen kurssi tilaushetkellä.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram