Forbes Suomi

Forbes on maailman vaikutusvaltaisin talouslehti, jonka Suomen painos ilmestyi vuosina 2017–2018.

Noin 60 % Forbes Suomen sisällöstä oli Suomen yrityselämää käsitteleviä uutisia, analyyseja ja artikkeleja, ja loput 40 % muunkielisistä painoksista käännettyä materiaalia.

Forbesin edustamia arvoja ovat yrittäjyys, johtajuus, sijoittaminen, teknologia ja vaikuttavat menestystarinat. Lehden erikieliset painokset tavoittavat kuukausittainyli 75 miljoonaa ihmistä.

Tutustu muiden talouslehtien tarjouksiin.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Forbes Suomi

Forbes on yhdysvaltalainen talouslehti, mediatalo ja maailman vaikutusvaltaisin talousmedia. Sen perusti yhdysvaltalainen toimittaja B.C. Forbes vuonna 1917. Nykyään Forbes tavoittaa kuukausittain yli 75 miljoonaa ihmistä Yhdysvalloissa ja 37 kansallisen painoksen, verkkosivustojen, television, konferenssien, sosiaalisen median ja mobiilialustojen kautta.

Yhdysvaltain painoksen päätoimittaja on Randall Lane ja vastaava päätoimittaja Malcolm Stevenson Forbes Jr. Forbes Median pääkonttori sijaitsee Jersey Cityssä ja lehden päätoimitus New Yorkissa.

Forbes tunnetaan parhaiten vuosittain julkaistavista rankinglistoista, joissa listataan muun muassa Yhdysvaltain ja maailman suurimmat yritykset, varakkaimmat ihmiset, suurituloisimmat urheilijat ja monet muut.

Forbes nyt myös Suomessa

Suomen talous on muuttumassa ja Forbes haluaa olla mukana inspiroimassa yrittäjiä kohti globaalia menestystä. Brändin suomalaisen lisenssikumppanin SK Media Finland Oy:n piti lanseerata suomalainen painos jo keväällä 2014, mutta Ukrainen tilanne loi epävakaan ilmapiirin Suomen talouteen, kertoo SK Media Finlandin julkaisujohtaja Arkadijs Steimans Markkinointi & Mainonta -lehdelle.

Suomenkielisen painoksen lanseeraus ajoitettiin uudelleen joulukuulle 2016, kun talouskasvun elpyminen näytti varmemmalta. Suomen Forbes haluaa aloittaa isosti ja ensimmäisen numeron levikki tulee olemaan 70 000 kappaletta. Printtilehden kanssa Suomeen tulevat verkkosivusto ja konferenssipalvelut.

Forbes Suomi etsi pitkään sopivaa päätoimittajaa. Tammikuussa 2017 tehtävään nimitettiin Nina Broström, joka on toiminut aiemmin uutispäällikkönä ja tuottajana Taloussanomissa ja Kauppalehdessä. Hänellä on MA-tutkinto Columbian yliopistosta. Boströmin varahenkilöksi valittiin toimittajaveteraani Ilkka Lampi ja B2b-puolelle rekrytoitiin Frank Sjöblom, joka on työskennellyt muun muassa Bonnier Business Forumissa.

Tammikuussa 2017 lehden Suomen toimitus irtisanoitui, koska heille oli kaavailtu journalistin ohjeita rikkovia tehtäviä. Irtisanoutumisen taustalla oli sisältömarkkinointiin liittyvä ongelma, jossa toimituksellisen sisällön on erotuttava mainoksista.

Kuukausittain ilmestyvän lehden ensimmäinen numero tuodaan viimein myyntiin yli 3 000 myyntipaikassa maaliskuussa 2017. Noin puolet lehden sisällöstä tulee olemaan kansainvälisistä painoksista käännettyä materiaalia ja puolet itse tuotettua.

SK Medialla on lisenssi Forbes-lehteen myös Ruotsissa ja Norjassa.

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

SK Media Finland Oy

Päätoimittaja

Nina Broström

Ensimmäinen numero

maaliskuussa 2017

Levikki

70 000 (painos)

Irtonumero

6,90 €

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram