FitnessRx for Men

FitnessRx for Men on tieteelliseltä pohjalta rakennettu terveys- ja kuntoilulehti miehille, jotka haluavat rakentaa lihaksia, polttaa rasvaa, parantaa suorituskykyä ja pysyä terveenä. Korkean intensiteetin treenauksen ja tulosorientoitujen harjoitusten kautta lehti tarjoaa lukijoilleen kaiken tiedon ja työkalut, jotka he tarvitsevat pysyäkseen optimaalisessa kunnossa.

Lehden jokainen numero sisältää uusinta tutkimustietoa painonhallintaan, lihasten kasvattamiseen, kestävyyteen, suorituskykyyn ja kardiovaskulaariseen terveyteen liittyen. Artikkeleja kirjoittavat alan huippuasiantuntijat – lääkärit, julkkisvalmentajat, urheiluravitsemuksen asiantuntijat ja kuntokouluttajat, jotka kertovat kaiken rasvaa polttavista harjoituksista oikeanlaisiin lisäravinteisiin ja paljon muuta.

Rakenna kivikovat lihakset, polta varastoitunut rasva, saavuta optimaalinen terveys ja nauti elämäsi parhaasta seksistä FitnessRx for Men -lehden työkalujen avulla!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

FitnessRx for Men on yhdysvaltalainen miehille suunnattu kuntoilulehti, joka on perustettu huhtikuussa 2002. Lehteä julkaisee Advanced Research Media ja se ilmestyy joka toinen kuukausi.

FitnessRx for Men -lehden tavoitteena on tarjota lukijoilleen viimeisintä tutkimustietoa liittyen painonhallintaan ja laihdutukseen, rasvanpolttoon, lihasten kasvattamiseen, kestävyyteen, suorituskyvyn parantamiseen, optimaaliseen terveyteen ja hyvään seksiin. Huippuluokan asiantuntijoiden johdolla lehti käsittelee monenlaisia aiheita oikeanlaisista lisäravinteista korkean intensiteetin harjoitteluun ja optimaalisesta ravitsemuksesta sydämen ja verisuonten terveyteen. FitnessRx for Men on yhden pysähdyksen resurssi täydellisen vartalon luomiseen.

Lehti leikkaa läpi median tarjoaman väärän tiedon verhon ja kertoo tarkalleen, mitä tarvitaan täydellisen sixpackin hankkimiseen, ylimääräisen rasvan polttamiseen, hyvän kardiovaskulaarisen terveyden ylläpitämiseen, kestävyyteen makuuhuoneessa sekä ansaitsemaasi terveelliseen elämäntapaan – ja nämä kaikki ovat kaikkien saavutettavissa.

FitnessRx for Men tarjoaa kaikki työkalut ja tiedon, mitä tarvitset, motivaatiota harjoittelun aloittamiseen ja tukea sen jatkamiseen, sekä tutkimustietoa esitettyä tietoa tukemaan. Lehti perustaa väitteensä tieteeseen, eikä tee arvailuja. Siitä löydät uusimman tiedon aiheista, kuten ketogeenisestä ruokavaliosta, harjoittelusta maksimaalisella intensiteetillä, vihreän teen rasvanpolttovoimasta, vatsarasvan terveysriskeistä, heraproteiinin käytöstä ravitsemuksesa, testosteronin lisäämisestä ja monista muista aiheista.

Lehden pääaihealueita ovat:

  • Lisäravinteet, lihasten kasvattaminen ja rasvanpoltto
  • Harjoittelu ja kuntoilu
  • Terveys ja ravitsemus
  • Seksuaalinen suorituskyky
Kenelle?

18-45 -vuotiaille kunnosta huolehtiville miehille

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Advanced Research Media, Inc.

Päätoimittaja

Joe Pietaro

Ensimmäinen numero

huhtikuu 2002

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

94 % mieslukijoita, 6 % naislukijoita, lukijoiden mediaani-ikä 31 vuotta

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

1543-8406

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram