Fast Ford

Fast Ford on aikakauslehti, joka käsittelee kaikkea mikä on nopea ja Ford. Se on lehti täynnä inspiroivia autoja, hyödyllisiä oppaita ja tuoreimpia uutisia Fordien maailmasta. Lehti kattaa XR:t, RS:t, ST:t ja kaikki muut ajoneuvot, joissa sininen ovaalilogo.

Viritellyt katu- ja rata-autot, tuoteuutiset, osto-oppaat, tekniset neuvot, moottorin viritysohjeet, myytäviä autoja ja paljon muuta. Sopii niin ensimmäistä Fordia hankkivalle kuin täysiverisille Ford-fanaatikoillekin!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Fast Ford Magazine logo

Fast Ford on brittiläinen autolehti, joka on erikoistunut Ford-merkkisiin autoihin. Se on Britannian myydyin yhdelle automerkille omistautuneista julkaisuista. Lehteä julkaisee Kelsey Media ja se ilmestyy 13 kertaa vuodessa.

Lehti sisältää viriteltyjä ja tuunattuja katu- ja rata-autoja, tuoteuutisia, osto-oppaita, teknisiä neuvoja, moottorin viritysohjeita sekä oman osion myytäville Ford-autoille. Se on täydellinen opas modifioituihin Ford-autoihin ensimmäistä Fordia hankkivasta aina täysiverisiin Ford-fanaatikkoihin.

Fast Ford on perustettu samana vuonna 1985, kun Escort RS Turbo ja Sierra Cosworth tulivat esittelyyn, ja on siitä asti kattanut kaikki Euroopan upeimmat Fordit. Vertaansa vailla olevat tekniset artikkelit ja osto-oppaat, viimeisimmät uutiset, varaosat ja paljon muuta kaikille, jotka rakastavat sinistä ovaalia.

Fast Ford -lehden tilaajana saat käyttöösi seuraavat edut:

  • Lehden parhaaseen tarjoushintaan
  • Lehden kotiin asti kannettuna joka kuukausi
  • Et jää vaille yhtään numeroa
  • Vuoden tilausjakson aikana 13 numeroa
  • Tilaus päättyy automaattisesti, ellet uusi sitä
Kenelle?

Fordin omistajille ja harrastajille

Ilmestyy

13 numeroa vuodessa

Julkaisija

Kelsey Media Ltd

Päätoimittaja

Jamie King

Ensimmäinen numero

1985

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0958-0522

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram