ET Terveys

ET-lehden sisarlehti ET Terveys on loistavan vastaanoton saanut 55+ suomalaisen terveellisen elämän valmentaja.

Kuudesti vuodessa ilmestyvä lehti tarjoaa monipuolista tietoa ja kokemuksia ravitsemuksesta, liikunnasta, seksuaaliterveydestä, lääketieteestä ja hyvästä olosta.

ET Terveys vertailee ja arvioi terveystuotteet ja testaa terveyspalvelut. Sen selviytymistarinat inspiroivat ja tarjoavat lukijoilleen korvaamatonta vertaistukea.

Tilaa kannustava ja inspiroiva henkilökohtainen valmentaja ET Terveys, joka auttaa pysymään terveenä ja voimaan hyvin!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

ET Terveys -lehden logo

ET Terveys on yli 55-vuotiaille suunnattu terveyteen ja hyvinvointiin keskittynyt yleisaikakauslehti. ET-lehden sisarlehti haluaa olla lukijoidensa henkilökohtainen valmentaja, joka auttaa elämään terveellisesti ja voimaan hyvin. Lehdessä asioita käsitellään aitojen ihmisten ja erityisesti heidän kokemuksiensa kautta.

ET Terveyden inspiroivat selviytymistarinat tarjoavat vertaistukea ja omalääkäripalvelu auttaa jaksamaan pitkälle eläkevuosiin. Oma ohjaaja -palstalla annetaan hyödyllisiä terveysvinkkejä ja -ohjeita.

Lehti esittelee ja testaa uusimmat terveystuotteet ja -palvelut sekä vertailee niiden hinnat. Lisäksi lehti sisältää hyötytietoa terveydestä, liikkumisesta, ravitsemuksesta, terveys- ja liikuntamatkailusta sekä parisuhteen ylläpitämisestä ja seksistä. Se kertoo ajankohtaiset terveysuutiset ja vastaa lukijoiden kysymyksiin.

Lehteä kirjoittaa kohderyhmänsä hyvin tunteva asiantunteva toimitus. Terveysaiheisia artikkeleja ja uutisjuttuja löytyy ET-lehden terveyssivuilta.

Kenelle?

55+ -vuotiaille, jotka ovat kiinnostuneet terveydestä ja hyvinvoinnista

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa (2016)

Julkaisija

Sanoma Media Finland Oy

Päätoimittaja

Riitta Korhonen

Ensimmäinen numero

Kesäkuussa 2014

Irtonumero

4,25 € (Lehtipiste)

ISSN

2342-6780

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram