Elle

Elle on maailman suosituin muotilehti, joka ilmestyi vuosina 2008–2020 myös suomeksi. Sillä on yli 23 miljoonaa lukijaa ympäri maailmaa.

Elle kertoo maailman trendit ensimmäisenä ja sen mukana pysyt muodissa mukana. Lehti kertoo kekseliäitä tapoja yhdistellä vaatteita ja esittelee hyvin pukeutuvia suunnittelijoita ja tyyli-ikoneita.

Muodin lisäksi lehti paneutuu kauneuteen, sisustukseen, matkailuun ja hyvään ruokaan. Ellen tyyli on ainutlaatuinen yhdistelmä muotia, eleganssia, huumoria ja älyä.

Suomen painoksen julkaiseminen päättyi helmikuussa 2020.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Elle-lehden logo

Elle on alunperin ranskalainen naistenlehti, joka ilmestyy nykyisin 39 eri kielellä ja sillä on yli 23 miljoonaa lukijaa. Lehden perustivat vuonna 1945 Hélène ja Pierre Lazarezz sekä Marcelle Auclair. Lehden nimi tarkoittaa suomeksi "hän" naispuolisesta henkilöstä. Suomessa Elleä julkaisee Fokus Media Oy ja se ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Sillä on 61 000 lukijaa. Päätoimittajana toimii Taru Marjamaa. Lehti siirtyi Aller Medialta Fokus Median omistukseen 1.1.2018.

Maailman rakastetuin ja suosituin muotilehti

Elle on muotilehti, joka kertoo maailman trendit suomalaisille aina ensimmäisenä. Sen matkassa pysyt varmasti mukana muodissa ja tiedät mikä on kuuminta juuri nyt.

Lehti tarjoaa kekseliäitä tapoja yhdistellä vaatteita ja asusteita trendikkäästi. Se ottaa huomioon erilaiset tarpeet ja sesonkien vaihtelut. Lehti esittelee suunnittelijoita, tyyli-ikoneita ja inspiroivia pukeutujia. Siinä yhdistyvät inspiroivat tyylijutut, kauneus- ja meikkivinkit, upeat muotikuvat sekä kiinnostavat haastattelut.

Muodin lisäksi Ellessä käsitellään lifestyleä, kauneutta, matkailua, sisustusta ja ruokamaailman trendejä. Se haastattelee ajankohtaiset henkilöt niin kotimaassa kuin ulkomaillakin ja tekee niistä kiinnostavia henkilötarinoita.

Ellen tyyli on ainutlaatuinen. Siinä muoti on yhdistetty siinä elegantisti älyyn ja huumoriin. Se on lämmin ja visuaalisesti näyttävä lehti älykkäälle, tyylikkäälle, itsenäiselle ja nuorekkaalle naiselle.

Elle on oman tyylisi opas, joka tarjoaa kansainvälisen tason muotikokemuksia suomalaisittain toimitettuna. Se on lehti heille, jotka haluavat, että elämä sekä näyttää että tuntuu hyvältä.

Lehden joka numerossa:

  • Entistä enemmän luettavaa
  • Kauden trendit ja muotivinkit
  • Mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja
  • Muotitoimittajan pukeutumisvinkit
  • Uutuustuotteet
  • Pääkirjoitukset
  • Kosmetiikkasuositukset
  • Shoppailuvinkit

Elle Suomessa

Suomen Elle-lehti alkoi ilmestyä vuonna 2008. Ellen Suomen painoksen laajuudeksi ilmoitettiin vuosien 2016–2017 tietojen perusteella 65 000 ja lukijamääräksi 50 000.

Syksyllä 2017 Aller Media myi lehden Fokus Medialle. Ellen julkaiseminen Suomessa päättyi helmikuussa 2020.

Kenelle?

Älykkäälle ja tyylitietoiselle naiselle

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Fokus Media Oy

Päätoimittaja

Taru Marjamaa

Ensimmäinen numero

1945 (Suomessa vuodesta 2008)

Levikki

25 545 (LT 2013)

Lukijamäärä

61 000 (KMT 2016)

Lukijaprofiili

94 % naisia, 6 % miehiä (KMT 2016)

Irtonumero

4,90 € (Lehtipiste 2017)

ISSN

1797-6006

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram