Eesti Naine

Vuodesta 1924 ilmestynyt Eesti Naine on Viron vanhin ja suurin naistenlehti.

Kuukausittain ilmestyvässä lehdessä käsitellään kaikkea naisten elämään liittyviä kysymyksiä: rakkaus, lapset, perhe, suhteet, terveys ja paljon muuta. Eesti Naisen tarkoitus on olla ymmärtävä naisystävä, joka osaa antaa hyödyllisiä ja neuvoja sekä tarjota laadukasta luettavaa.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Eesti Naine logo

Eesti Naine on Viron pisimpään ilmestynyt naistenlehti. Se on ilmestynyt vuodesta 1924 lähtien. Toukokuussa 2014 Viron vanhin ja lukijamäärältään suurin (49 000 lukijaa) naisten kuukausilehti vietti 90-vuotispäiväänsä. Marraskuusta 2012 lähtien on ilmestynyt neljä kertaa vuodessa lisälukemista tarjoava Elu Lood.

Eesti Naine on monipuolinen, 108-140-sivuinen kuukausittain ilmestyvä lehti siitä, mikä naisten elämässä on tärkeää: rakkaus, lapset, perhe, suhteet, itsensä toteuttaminen, ura, harrastukset, terveys, matkailu ja paljon muuta. Lehden tavoitteena on olla hyvä naisystävä, joka ymmärtää ja osaa antaa hyödyllisiä neuvoja sekä yrittää tarjota mielenkiintoista seuraa lukijoilleen.

Lehden osioita ovat muiden muassa pääjuttu, elämisen taito, virolainen elämäntapa, oman onnensa seppä, vahva nainen, mies, kokemuksia, kuiskauksia, maailma, vuosisadan rakkaustarina, muoti, kauneus, keittiö, matkailu, lapset, terveys sekä taide ja käsityöt.

Eesti Naisen lukijat ovat älykkäitä naisia, jotka arvostavat uraansa ja ammatillista itsensä toteuttamista, mutta jotka ovat ehtineet perustamaan myös perheen. He pyrkivät löytämään tasapainon uran ja perheen välillä. Useimmat lukijoista asuvat kaupungeissa, mutta lehdellä on paljon lukijoita myös pienemmillä paikkakunnilla ja maaseudulla – kaikkialla Virossa.

Lehden päätoimittajat

  • 1924 Helmi Mäelo
  • 1945 Veronika Kruus
  • 1950 Reet Leetsaar
  • 1951 Magda Korb
  • 1958 K. Kits
  • 1962 Silvia Kuulpak
  • 1986 Aimi Paalandi
  • 1995 Ene Paaver
  • 1997 Katrin Streimann
  • 2009 Aita Kivi

Katso myös lehden verkkosivut ja Facebook-sivu.

Kenelle?

Naisille, jotka haluavat löytää tasapainon työn ja perheen välillä

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

AS Ajakirjade Kirjastus

Päätoimittaja

Aita Kivi

Ensimmäinen numero

1924

Levikki

19 400, joista tilaajia 12 900

Lukijamäärä

49 000 (Kirjastus.ee)

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

1406-0477

Maa

Viro

Kieli

viro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram