Digikuva

Digikuva on Pohjoismaiden suosituin digitaalista valokuvausta käsittelevä lehti.

18 kertaa vuodessa ilmestyvä lehti sisältää alan tuoreimmat uutiset, laitteisto- ja ohjelmistotestejä, vertailuja, lukijoiden kuvia sekä ammattilaisten vinkkejä laitteiden ja ohjelmistojen käyttöön.

Lehden jokaisen numeron mukana tulee CD-levy, joka sisältää ohjelmia ja video-oppaita, joilla ammattilaiset paljastavat parhaat vinkkinsä.

Digikuva on valokuvauslehti, jonka avulla teet oikeita hankintoja ja kehityt paremmaksi kuvaajaksi!

Katso Digikuva-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

 

Digikuva tarjous

Digikuva on Pohjoismaiden suurin digitaalisen valokuvauksen erikoislehti, jota julkaisee Bonnier Publications. Lehden päätoimittaja on Klaus Nygaard. Lehti ilmestyy Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa nimellä Digital Foto.

Oppaasi digitaalisen valokuvauksen saloihin

Digikuva opastaa digitaaliseen kuvaamiseen ja kuvankäsittelyyn sekä paneutuu tarkasti alaan liittyviin tuotteisiin. Lehden olennaisinta sisältöä ovat kameratestit sekä muiden digikuvaukseen liittyvien varusteiden ja tuotteiden arviot.

Lehden joka numero sisältää alan tuoreimpia uutisia, paljon laite- ja ohjelma-arvosteluja ja vertailutestejä. Arvostelujen, uutisten ja vertailujen lisäksi Digikuva opastaa, miten laitteita ja ohjelmistoja käytetään.

Lukijoiden kuvat -palstalla julkaistaan lukijoiden ottamia parhaita otoksia. Parempi onni ensi kerralla -palstalla ammattilaiset neuvovat, miten otetusta kuvasta olisi saanut vielä onnistuneemman.

Lehden joka numeron mukana tulee cd-levy, joka sisältää Suomen parhaiden kuvaajien koostamia suomenkielisiä videokursseja, joilla he paljastavat parhaat tekniikkansa. Videoilla käsitellään valokuvauksen lisäksi Photoshopin ja muiden kuvankäsittelyohjelmien käyttöä.

Digikuvan lukijat ovat kaikenikäisiä valokuvauksen harrastajia, joita yhdistää halu kehittyä kuvaajana ja oppia jatkuvasti uutta. Sen avulla teet oikeita valintoja ja kehityt paremmaksi valokuvaajaksi!

Ilmestymispäivät ja teemat 2023

Ks. digi-kuva.fi.

Verkkosivuilla lisäsisältöä

Digikuva tarjoaa lukijoilleen uudistuneen online-palvelun, joka sisältää uutisia, video-oppaita, kursseja, vinkkejä ja paljon muuta lisäsisältöä.

Tilaajana saat lukuoikeuden palvelussa oleviin satoihin kursseihin ja testeihin:

  • Kamera-, tulostin- ja välinetestit
  • Video-oppaat
  • Etunurkan lukijaedut
  • Oma nettialbumi valokuvillesi
  • Valokuvaus- ja kuvankäsittelykurssit
  • Keepit-varmuuskopiointi

Nettisivuilla on myös keskustelupalsta ja lukijakilpailuja.

Katso myös lehden Facebook-sivut ja Instagram.

Kenelle?

Digitaalista valokuvausta harrastaville

Ilmestyy

18 numeroa vuodessa

Julkaisija

Bonnier Publications Oy

Päätoimittaja

Klaus Nygaard

Ensimmäinen numero

2004

Levikki

3 077 (LT 2016)

Lukijamäärä

34 000 (KMT 2006)

Lukijaprofiili

58 % miehiä, 42 % naisia

Irtonumero

9,95 € (Lehtipiste)

ISSN

1795-3081

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram