Cruising World

Cruising World on passisi tutustumaan maailman rannikoihin ja valtameriin purjehtimalla. Artikkelien kirjoittajat inspiroivat ja viihdyttävät tarinoiden, kuvien ja videoiden kautta, jotka korostavat purjehduksen kauneutta ja seikkailua. Samalla lehti tarjoaa ohjeita merimiestaitojen harjoittamiseen, navigointiin ja veneen käsittelyyn.

Lehden yhteisö rakentuu kokeneista ja vannoutuneista purjehtijoista ja veneen omistajista. Pitkän tähtäimen purjehdussuunnitelmista riippumatta Cruising World -lehden tehtävä on vaalia lukijoiden unelmia käytännön ohjeilla ja tosielämän seikkailuilla.

Yhdysvaltalainen ja englanninkielinen Cruising World ilmestyy 12 kertaa vuodessa ja on nyt tilattavissa myös Suomeen kaikilla laitteilla ja alustoilla toimivana digilehtenä!

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Cruising World logo

Cruising World on vuonna 1974 perustettu yhdysvaltalainen purjehduslehti. Lehteä julkaisee Bonnier Corporation ja se ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Cruising World on passisi purjehduselämään. Lehden tavoite on tiedottaa ja viihdyttää kokeneita ja omistautuneita purjehtijoita, jotka omistavat noin 30-70 jalkaa pitkän purjeveneen. Suunnitteletpa sitten sapattivapaata Karibialla, rannikkoretkeä tai avointa matkaa maailman ympäri, Cruising World lupaa vaalia unelmiasi käytännöllisillä ohjeilla sekä kiehtovilla tosielämän purjehdustarinoilla ja kiehtovilla purjehduskohteilla.

Tutustu lehteen myös muualla netissä:

Lisätiedot

Kenelle?

Purjehtijoille ja veneen omistajille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Bonnier Corporation

Päätoimittaja

Mark Pillsbury

Ensimmäinen numero

1974

Levikki

75 000

Lukijamäärä

728 000

Lukijaprofiili

92 % mieslukijoita, 8 % naislukijoita

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0098-3519

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram