Cross Stitch Collection

Rakastatko ristipistotöitä? Siinä tapauksessa tulet rakastamaan myös Cross Stitch Collection -käsityölehteä!

Cross Stitch Collection on englantilainen ristipistotöiden erikoislehti, joka ilmestyy kerran kuukaudessa. Lehti tarjoaa huippusuunnittelijoiden tekemiä ristipistoprojekteja ja huippuluokan kaavoja. Kaikissa lehden projekteissa on tarkat ohjeet, jotka sopivat kaikille harrastajille aloittelijoista kokeneempiin. Lisäksi Cross Stitch Collection tarjoaa alan uutisia, uusien tuotteiden arvosteluja, suunnittelijaprofiileja sekä parhaiden tekijöiden vinkkejä ja neuvoja.

Tilaa Cross Stitch Collection kätevänä tabletilla tai älypuhelimella luettavana digilehtenä ja opit luomaan kauniita liinoja, tyynynpäällisiä ja liinoja itsellesi tai ystävillesi!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Cross Stitch Collection on englantilainen ristipistotöihin erikoistunut käsityölehti, joka tarjoaa parhaiden suunnittelijoiden kauniita ristipistoprojekteja ja huippulaatuisia kaavoja.

Lehden mallit vievät sinut toiseen maailmaan, jossa voit uppoutua ristipistojen maailmaan ja luoda uskomattoman hienoja ristipistotöitä kotiisi, ystävillesi tai perheellesi. Rakastatpa kirjoa kukkia, eläimiä, maisemia tai perinteisempiä kuvioita, löydät varmasti jotain itsellesi Cross Stitch Collection -lehdestä.

Jokaisessa lehden projektissa on tarkat ohjeet askel askeleelta. Mallit ovat yksityiskohtaisia ja suunnattu kokeneille harrastajille, mutta lehden ohjeista on hyötyä myös vähemmän kokeneille tekijöille. Lisäksi lehti tarjoaa tuoreimmat uutiset, kilpailuja, isoja malleja, ristisanoja, uusien tuotteiden arvosteluja, suunnittelijoiden esittelyjä, mallisarjoja, vinkkejä ja neuvoja sekä ilmaisnäytteitä.

Tilaa Cross Stitch Collection ja luo kauniita tyynynpäällisiä, liinoja tai tauluja omaan kotiisi tai lahjaksi!

Kenelle?

Ristipistotöiden tekijöille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Dennis Publishing UK

Päätoimittaja

Jenny Dixon

Ensimmäinen numero

1990

Irtonumero

10,30 € (Lehtipiste)

ISSN

1461-6211

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram