Country Walking

Country Walking on brittiläinen kävelylehti ja täydellinen opas kaikille, jotka rakastavat kävelyretkiä maaseudulla tai luonnossa.

Lehdessä yhdistyvät inspiroivat artikkelit Britannian parhoista kävelypaikoista sekä paras valikoima maan kävelyreittejä. Hyvin kirjoitettu ja upeilla kuvilla varustettu lehti tarjoaa käytännönläheistä opastusta omien taitojen ja tietojen kehittämiseen.

Lehden joka numerossa irrotettavia reittioppaita ajan tasalla olevien karttojen kera, upeita maisemia, varustetestejä, kolumneja, julkisuuden henkilöiden haastatteluja sekä vuosittaisen #walk1000miles -kävelyhaasteen seurantaa.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Country Walking - Britannian myydyin kävelylehti

Country Walking on brittiläinen kuukausittain ilmestyvä kävelylehti, jota julkaisee Bauer Media.

Intohimosta kävelyyn

Country Walking on täydellinen opas jokaiselle, joka rakastaa kunnon kävelyjä maaseudulla. Siinä yhdistyvät inspiroivat kävelypaikat ja -reitit, upeat kuvat sekä käytännölliset vinkit, jotka auttavat sinua kehittämään kävelytaitojasi ja -tietojasi.

Jaa ja juhlista intohimoasi kävelyä kohtaan. Britannia on täynnä sankareita ja sinäkin voit olla yksi heistä. Lehden joka numero on omistettu ihmisille, paikoille ja varusteille, jotka tekevät kävelyharrastuksesta entistä ihanampaa.

Lehti lupaa, että inspiroidut oletpa sitten tavoittelemassa jotain isoa saavutusta, kiipeilemässä ensimmäistä kertaa tai kävelemässä kymppiä – ne kaikki alkavat ensimmäisestä askeleesta. Ja jos luulet, ettet ole sankarimateriaalia, katso vaikka Suomen maisemia. Ei isoja vuoria, mutta sitäkin suurempia seikkailuja. Olkaamme niiden sankareita.

Britannian myydyin kävelylehti tarjoaa nautintoja joka askeleella. Se vie sinut ympäri Braitanniaa Skotlannin ylängöiltä aivan Cornwallin eteläkärkeen. Se testaa uusimmat varusteet ja tarjoaa vinkkejä, joiden avulla saat enemmän irti harrastuksestasi. Lisäksi siinä on runsaasti inspiroivia artikkeleja sekä muiden kävelijöiden ja ulkoilmaihmisten haastatteluja.

Joka numerosta löydät:

 • Loistavia kävelykohteita. Syvällisiä artikkeleja kävelyreiteistä, joihin haluat tutustua Skotlannin ylämailta Järviseudulle, keski- ja pohjois-Englannin ylängöiltä Yorkshire Dalesiin ja Walesin vuoristoihin.
 • 27 irrotettavaa ja tulostettavaa kävelyreittiä kattaen koko maan ja ajan tasalla olevat kartat Britannian parhaisiin kohteisiin.
 • Palkittuja kirjoituksia ja valokuvia, jotka tuovat Britannian upeimmat maisemat kotiisi.
 • Tietoa, joka auttaa suunnittelemaan kävelyitä: hotelleja, pubeja, kahviloita, teehuoneita, paikallisia ruokapaikkoja ja nähtävyyksiä sekä vaihtoehtoista tekemistä sateisten päivien varalta.
 • Varustearvosteluja. Selkeitä ja selväkielisiä kävelyvarusteiden arvosteluja, mukaan lukien kengät, sadevaatteet, reput ja rinkat, takit, GPS-laitteet ja paljon muuta.
 • BBC:n radiotähti ja kävelijä Stuart Maconien ja kirjailija Fiona Reynoldsin kolumnit.
 • Julkisuuden henkilöiden haastatteluja, kävelymatkoja ja uusien kävelijöiden taukosivut, joilla kivaa tekemistä.
 • Lukijat ovat osa tiimiä ja siksi joka numerossa lukijat pääsevät kertomaan omista seikkailuistaan ja antamaan parhaat vinkkinsä.

Joten jos nautit ulkoilusta ja kävelystä kauniilla maaseudulla, tämä on lehti juuri sinulle.

Näin tilaat lehden itselle tai lahjaksi:

 1. Siirry kustantajan verkkokauppaan katso tarjous -linkistä.
 2. Valitse painettu tai digilehti.
 3. Valitse toimitusmaaksi Suomi, Finland.
 4. Valitse tilaatko itselle vai lahjaksi.
 5. Valitse tilausjakson pituus ja maksutapa (luottokortit tai PayPal).
 6. Siirry ostoskoriin ja kassalle.
 7. Täytä toimitustiedot ja viimeistele tilaus maksamalla.

Tilaamasi lehdet lähetetään Isosta-Britanniasta ja niiden toimitusajat riippuvat toimituspalveluista. Tyypillinen toimitusaika muualle Eurooppaan on 3-5 päivää numeron ilmestymisestä.

Digitaaliset lehdet ovat luettavissa useimmilla Applen iOS- ja Google Playn Android-laitteilla. Samaa lehteä voi lukea maksimissaan neljällä eri laitteella. Saat lisätietoa digitaalisen lehden käyttöönotosta tilausvahvistuksessa.

Katso myös:

Kenelle?

Maaseudulla kävelystä nauttiville

Ilmestyy

13 numeroa vuodessa

Julkaisija

Bauer Consumer Media Limited

Päätoimittaja

Simon Ingram

Ensimmäinen numero

2000

Levikki

23 489 (printti+digi, ABC 2015), joista 60 % tilaajia

Lukijamäärä

58 722

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0953-2757

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram