Condé Nast Traveler

Condé Nast Traveler on ylellinen ja palkittu yhdysvaltalainen matka- ja lifestyle-lehti. Se on matkustanut ympäri maailmaa jo vuodesta 1987 tarjotakseen lukijoilleen inspiraatiota ja palvelua.

Yhdistelemällä hyväksi todettuja tuntemattomiin Condé Nast Traveler auttaa lukijoitaan löytämään maailman parhaat hotellit, ravintolat, pikkuputiikit, reitit, rannat ja kylät. Se kertoo mihin juuri nyt kannattaa matkustaa ja mitä matkakohteessa kannattaa tehdä. Se kertoo mitä tarvitset ja milloin sitä tarvitset, jotta voit tuntea olosi kotoisaksi missä tahansa liikutkin.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Condé Nast Traveler on ylellinen yhdysvaltalainen matkalehti. Condé Nast -mediayhtiön julkaisema lehti on voittanut peräti 25 aikakauslehtipalkintoa.

Condé Nast Traveler -lehden perusti Sir Harold Evans vuonna 1987. Lehti keskittyi kirjallisuusjournalismiin ja vakavaan uutisointiin. Lehden perustajana ja ensimmäisenä päätoimittajana Evans sepitti lehden motoksi "Truth in Travel" – totuus matkailusta, mikä julisti, ettei kukaan toimittajista tai yrityksen työntekijöistä tulisi hyväksymään mitään kylkiäisiä, kaupanpäällisiä tai vastaavia.

Condé Nast Traveleria vetää tällä hetkellä päätoimittaja Pilar Guzman, joka oli Cookie-lehden perustajajäsen ja päätoimittaja (2005-2009). Kokonaan erillistä Iso-Britannian julkaisu Condé Nast Travelleria toimitetaan yhtiön Lontoon toimistoista.

Lehden sisältö

Condé Nast Traveler on matkustanut maailman ympäri vuodesta 1987 etsimässä sellaisia matkoja, jotka voivat määritellä eliniän. Lehden tavoite on selkeä: tarjota lukijoilleen inspiraatiota ja palvelua, oletpa sitten suunnittelemassa safaria tai etsimässä täydellistä cacio e pepeä Roomassa.

Yhdistelemällä hyväksi todettuja tuntemattomiin CN Traveler auttaa lukijoitaan löytämään ja hyödyntämään maailman parhaat hotellit, ravintolat, kaupat, matkareitit, rannat, kylät ja huvilat.

Mitä tarkoittaa olla Condé Nast -travelleri?

  • Se tarkoittaa, että vaikket tiedä kaikkea, tiedät paljon.
  • Se tarkoittaa, että sinulla on sisäpiiritietoa ja tiedät oikeat kohteet.
  • Se tarkoittaa, että rakastat viiden tähden ja viiden ruokalajin päivällistä Bangkokissa, mutta voit nauttia myös erinomaisen taco-kioskin antimista Barcelonassa.
  • Se tarkoittaa, että matkustat jonnekin, koska haluat – et siksi, että luulet, että sinun täytyy.
  • Se tarkoittaa, että rakastat klassikkoja, mutta tiedät, että klassikkoja on kaikkialla.
  • Se tarkoittaa, että lennät 12 tuntia vain vieraillaksesi tietyssä putiikissa tai saadaksesi täydellisen aterian.
  • Se tarkoittaa, että tiedät, ettei ole oikeaa syytä lähteä matkalle, eikä nautinnosta tarvitse tuntea syyllisyyttä.

Condé Nast Traveler inspiroi tekemään isoja ja pieniä matkoja. Se kertoo mihin kannattaa mennä ja mitä kohteessa kannattaa tehdä. Lehti kertoo mitä tarvitset ja milloin sitä tarvitset, jotta missä tahansa oletkin, voit tuntea olosi kotoisaksi. Koska sitä tarkoittaa olla travelleri.

 

Tilaaminen

Condé Nast Travelerin USA:n julkaisu on irtonumeromyynnissä Lehtipisteissä kaikkialla Suomessa. Lisäksi sen voi tilata digitaalisena näköisversiona, joka toimii kaikilla moderneilla tableteilla, älypuhelimilla sekä pöytäkoneilla.

Muualla verkossa

Lehden nettisivuilla osoitteessa cntraveller.com voi etsiä inspiraatiota ja sopivia matkoja kohteen tai matkatyypin perusteella. Sivuilta löytyy paljon kohdetietoa kaikilta mantereilta, matkustusvinkkejä, ruokaa ja juomaa, rantoja, taidetta ja kulttuuria, hiihtokohteita ja jopa muotia.

Lehteä kannattaa myös seurata sosiaalisessa mediassa inspiraation saamiseksi: Instagram (670 000 seuraajaa), Facebook (548 000 seuraajaa), Twitter (450 000 seuraajaa), YouTube (15 000 tilaajaa) ja Tumblr.

Kenelle?

Matkailijoille, jotka haluavat tietää enemmän

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Condé Nast

Päätoimittaja

Pilar Guzmán

Ensimmäinen numero

1987

Levikki

813 262 (condenast.com)

Lukijamäärä

3 237 000

Lukijaprofiili

60 % naislukijoita, 40 % mieslukijoita, lukijoiden mediaani-ikä 55,4

Irtonumero

9,60 € (Lehtipiste)

ISSN

0893-9683

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram