Ceramic Review

Ceramic Review on kansainvälinen keramiikkataiteen aikakauslehti. Tuoreimpia uutisia ja näkökulmia keramiikan maailman tarjoava lehti on korvaamaton resurssi keramiikkataiteilijoille, keramiikoille, keräilijöille, intendenteille, harrastajille, opiskelijoille sekä kaikille muille keramiikasta kiinnostuneille.

Lehden uusia osioita ovat keräilyyn keskittyvä Auction eye, nousevia taiteilijoita ja keraamikkoja esiin nostava Emerging makers sekä Masterclass, joka sisältää huippuartistien askel askeleelta eteneviä ohjeita tekemiseen.

Joka toinen kuukausi ilmestyvä lehti sai alkunsa Craft Potters Associationin uutiskirjeestä. Sen ensimmäiset päätoimittajat Emmanuel Cooper ja Eileen Lewenstein halusivat edistää ja kehittää järjestön ulospäin suuntautunutta viestintää sekä vastata kasvaneeseen kiinnostukseen keramiikkaa kohtaan.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Ceramic Review -lehden logo

Ceramic Review on brittiläinen, kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä lehti, joka käsittelee nykyaikaista ja historiallista keramiikkataidetta.

Painetun lehden tilaukseen sisältyy digitaalinen painos, joka on luettavissa ilmaisella mobiilisovelluksella.

Katso myös

Kenelle?

Keramiikkataiteilijoille ja keramiikasta kiinnostuneille

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Ceramic Review Publishing Limited

Päätoimittaja

Sue Herdman

Ensimmäinen numero

syys-lokakuu 2012

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram