Camino

Tietoinen ajattelu on mahdollista yhdistää hyvään elämään. Camino on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä ruotsalainen lehti, joka tarjoaa mahdollisuuksia elämäntyyliin, josta sekä sinä että toimintaympäristösi hyötyvät. Se on lehti heille, jotka välittävät laadusta tinkimättä.

Camino nostaa esille ihmisiä, ryhmiä, tuotteita ja palveluja, jotka edistävät kestävää kehitystä. Lehti tarkastelee kulutuksen, ajan, onnen ja mielekkyyden välisiä suhteita. Se etsii tarinoita, joita värittävät vihreämpi, maukkaampi ja kauniimpi tulevaisuus.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Camino on mediayritys, joka "levittää tarinoita vihreämmästä, maukkaammasta ja kauniimmasta tulevaisuudesta". Pääasiassa tämä tapahtuu Camino-aikakauslehden kautta, mutta yritys tuottaa journalistista sisältöä myös ulkoisille asiakkailleen, luennoi, järjestää tapahtumia ja julkaisee omakustannekirjoja.

Camino on ruotsalainen yhteiskunnallinen lifestyle-lehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehden keskipainos on 6 100. Toimitukseen kuuluvat Johanna Stål, Ingemar Tigerberg, Caroline Pettersson ja Cecilia Cromnow. Yritys on voittanut useita palkintoja, kuten Vuoden osuuskunta 2010 ja Länsi-Ruotsin CSR-palkinnon vuonna 2010.

Lehti esittelee luovia henkilöitä, ryhmiä, tuotteita ja palveluja, jotka edistävät kestävää kehitystä. Se tutkii kulutuksen, ajan, onnen ja mielekkyyden välisiä suhteita. Lehti rahoittaa toimintansa Caminovänner-yhteistyön, ilmoitusten, tilausten ja irtonumeromyynnin avulla. Se ei kuulu mihinkään isoon mediakonserniin.

Lehden tuotannon avainsanoja ovat lahjomattomuus ja riippumattomuus. Lehti painetaan FSC-sertifioidulle kierrätyspaperille ja sen painatusmenetelmä on Svanen-sertifioitu. Sen lisäksi lehti on saatavilla myös digitaalisena.

Lisätietoa lehdestä löytyy Caminovännerin sivuilta. Kaikki numerot on saatavilla verkkokaupasta. Lehti löytyy myös Facebookista.

Ilmestyy

4 kertaa vuodessa

Julkaisija

Camino c/o Bana 1

Päätoimittaja

Johanna Stål

Ensimmäinen numero

2007

Levikki

6 100

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

73 % naislukijoita, 27 % mieslukijoita

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

1654-2282

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram