Buslätta Korsord

Buslätta Korsord – Kaikki osaavat ratkoa!

Buslätta on iloinen ja rento ristikkolehti heille, jotka eivät ole ratkoneet paljoa ristikoita aikaisemmin, mutta haluaisivat kuitenkin kokeilla.

Tämän lehden avulla pääset alkuun ja kokeilemaan tavallisia ristisanatehtäviä, kuvaristikoita, sudokuja ja muita arvoituksia.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Buslätta Korsord on kuukausittain ilmestyvä ruotsalainen ristikkolehti, jota julkaisee Bonnier Tidskrifter AB. Lehti on perustettu vuonna 2008.

Buslätta Korsord on ristikkolehti heille, jotka haluavat pehmeän alun kuva- ja sanaristikoihin. Samalla pääset kokeilemaan piilosanoja, kriss-krosseja ja muita yksinkertaisia ja hauskoja sanaleikkejä.

Lehti on suunnattu kaikenikäisille aloittelijoille, jotka haluaisivat kokeilla.

Lehden vaikeustaso on 1 kynä eli kaikista helpoin!

Palkinnot ja vastaukset

Osa Buslätta Korsord -lehden tehtävistä on palkintotehtäviä, joista voi voittaa upeita palkintoja.

Täällä voit lähettää kilpailuvastauksesi ja löydät tehtävien ratkaisut. Tiedostojen avaaminen vaatii Adobe Acrobat Reader -ohjelman.

Bonnier Korsord

Bonnier on Ruotsin suurin ristikkokustantaja. Se julkaisee 12 ristikkolehteä, joista ilmestyy yhteensä 116 numeroa vuodessa.

Lisäksi se toimittaa ristikkosivuja ja -liitteitä asiakkailleen, mukaan lukien Dagens Nyheter, Året Runt, Semic, M-magasin ja monet muut.

Bonnier Korsord lupaa mukavia hetkiä erilaisten ristisanatehtävien ja arvoitusten muodossa – vuoden ympäri, korkeimmalla laadulla, sanomalehdissä, viikkolehdissä, aikakauslehdissä, kirjoissa ja verkossa.

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Bonnier Tidskrifter AB

Päätoimittaja

Ulrika Falk

Ensimmäinen numero

2008

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

76 % naislukijoita, 24 % mieslukijoita

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

1654-4854

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram