Bloomberg Businessweek

Bloomberg Businessweek on maailman luetuin talouslehti, joka tarjoaa tuoreen silmäyksen kansainvälisiin talousuutisiin, maailmantalouteen, teknologiaan ja teollisuuden suuntauksiin, yritysprofiileihin, politiikkaan ja moniin muihin aiheisiin.

  • Avauspuheenvuoro analysoi viikon tärkeimmät uutiset.
  • Kattavaa sisältöä maailman uutisista markkina- ja rahoitusalalta, yrityksistä ja aloilta, maailmantaloudesta, politiikasta ja teknologiasta.
  • Oivaltavia artikkeleja, jotka menevät otsikkoja syvemmälle ja tarjoavat laajempaa näkemystä maailmaa muokkaavista aiheista.
  • Älykkäitä harrastuksia, jotka kattavat bisneskulttuurin ja menestyksen mukanaan tuomat palkinnot, kuten matkailun, rahan, kirjat ja muut.
  • Elinvoimaa. Rohkeita kansikuvia, mukaansatempaava ulkoasu ja nykyaikainen design.

Tilaa ajankohtainen, hyödyllinen, provosoiva ja innovatiivinen Bloomberg Businessweek määräaikaistilauksena puoleksi vuodeksi tai vuoksi – nyt kampanjahintaan!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Bloomberg Businessweek (vuoteen 2010 asti BusinessWeek) on viikoittain ilmestyvä yhdysvaltalainen talouslehti, jota julkaisee Bloomberg L.P.

Businessweek perustettiin vuonna 1929 "tarjoamaan tietoa ja tulkintaa talousmaailman tapahtumista". Lehden pääkonttori sijaisee New Yorkissa.

Bloomberg Businessweek logo

Lehden historiaa

Businessweekin ensimmäinen numero ilmestyi syyskuussa 1929, vain viikkoja ennen Wall Streetin pörssiromahdusta. Lehti etupäässä tarjosi informaatiota ja mielipiteitä talousmaailman tapahtumista, ja sen ensimmäisissä numeroissa käsiteltiin markkinointia, työtä, finansseja ja hallintoa. Se oli yksi ensimmäisistä julkaisuista, joka käsitteli talousmaailmaan suoraan vaikuttavaa kansallista politiikkaa.

Businessweek oli alunperin tarkoitettu yritysjohtajien resurssiksi. 1970-luvulla lehti muutti strategiaansa ja se lisäsi kuluttajat liikemaailman ulkopuolelle. Vuosina 1984-2005 lehden päätoimittajana toimi Stephen B. Shepard, jonka alaisuudessa lehden lukijamäärä kasvoi yli kuuteen miljoonaan. Häntä seurasi Wall Street Journalissa aiemmin työskennellyt Stephen J. Adler.

Businessweek kärsi 2008-2009 taloustaantumasta. Sen mainostulot tipahtivat kolmannekseen ja lehden levikki pieneni 936 000:een. Lehden silloinen omistaja McGraw-Hill laittoi lehden myyntiin. Vuoden 2009 lopussa Bloomberg L.P. osti lehden ja muutti sen nimeksi Bloomberg BusinessWeek. Adler erosi tehtävästään ja hänen tilalleen tuli Josh Tyrangiel, joka oli toiminut aiemmin Time-lehden apulaistoimituspäällikkönä. Uudistuksen myötä lehden nimi muuttui vuonna 2010 muotoon Bloomberg Businessweek (pienellä w-kirjaimella).

MBA-Rankingit ja kansainväliset painokset

Lehti on julkaissut vuodesta 1988 lähtien Yhdysvaltain liiketaloustieteen oppilaitosen (Master of Business Administration, MBA) tutkintojen rankingia. Vuonna 2006 se alkoi julkaisemaan myös liiketalouden perustutkinto-ohjelmien rankingia. Listauksista on tullut lähes standardeja opiskelijoiden ja bisnesmaailman keskuudessa.

Businessweekistä oli saatavilla kansainvälisiä painoksia lehtikioskeilla ympäri Eurooppaa ja Aasiaa vuoteen 2005 asti. Kansainvälisten painosten julkaiseminen keskeytettiin lehden verkkosivuston ulkomaisen lukijakunnan kasvattamiseksi. Lehdestä ilmestyy edelleen kansainvälisiä versioita ainakin arabiaksi, kiinaksi ja puolaksi.

Lehden digitaalinen iPad-versio julkaistiin 2011. Sillä oli vuonna 2012 yli 100 000 tilaajaa.

Katso lehden sivut myös sosiaalisessa mediassa: Twitter, Instagram ja Facebook.

Lähteenä käytetty englanninkielistä Wikipediaa.

Kenelle?

Maailmantaloudesta, politiikasta ja teknologiasta kiinnostuneille

Ilmestyy

Viikoittain, noin 50 kertaa vuodessa

Julkaisija

Bloomberg L.P.

Päätoimittaja

Ellen Pollock

Ensimmäinen numero

1929

Levikki

990 683 (AAM 2014)

Irtonumero

5,50 € (Lehtipiste)

ISSN

0007-7135

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram