Bird Watching

Inspiroidu upeista valokuvista, jännittävistä bongauspaikoista, asiantuntijoiden tuotetesteistä, informatiivisista tunnistusoppaista ja uusimmista havainnoista kuukausittain ilmestyvän Bird Watching -lehden avulla.

Bird Watching on brittiläinen lintuharrastuslehti, joka tarjoaa käytännöllisiä vinkkejä, oppaita, kuvia, reittejä, arvosteluja sekä paljon muuta maailman parhailta lintuasiantuntijoilta. Se on täydellinen lehti kaikille lintuharrastajille!

Katso myös muiden eläinlehtien tarjoukset.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Bird Watching -lehden logo

Bird Watching on brittiläinen kuukausittain ilmestyvä aikakauslehti lintubongareille, joka on ilmestynyt vuodesta 1986 lähtien. Se on saatavilla sekä tilattavana että irtonumeromyynnissä (ei kylläkään Suomessa).

Lehden pääsisältöä ovat lintujen tunnistaminen, paikkaoppaat, taitojen kehittäminen, viimeisimmät havainnot, uutiset ja arvostelut. Lehdelle merkittäviä kirjoittajia ovat olleen muun muassa Nick Baker, Dominic Couzens ja David Lindo.

EMAP:n alunperin julkaisemaa lehteä julkaisee nykyään kuukausittain Bauer Consumer Media. Lehden levikki oli 17 511 vuonna 2010.

Britannian myydyin lintulehti

Bird Watching on Britannian myydyin lintuharrastusta käsittelevä lehti. Sen joka numero on täynnä ideoita, vinkkejä, ohjeita, uutisia ja arvosteluja, mukaan lukien kiikarit ja kaukoputket. Lehti sopii erinomaisesti sekä luonnonvaraisten lintujen tarkkailijoille, puutarhabongareille sekä harvinaisten lajien perässä matkustaville. Lehden tavoitteena on inspiroida nauttimaan luonnosta, joka alkaa heti kotioveltasi. Osallistu myös lehden #My200BirdYear-lintubongaushaasteeseen.

Lehti palvelee kaiken tasoisia lintuharrastajia, jotka näkevät itsensä "kehittyjinä". Se pyrkii heijastamaan kaikkia sellaisia tilanteita, joissa lukijat voivat havainnoida lintuja – omalla pihalla, puutarhassa tai maapalstalla, Britanniassa tai ulkomailla, yksin tai perhe-elämään sovitettuna. Se ei keskity vain tieteeseen tai kilpailemiseen, vaan lähestyy aihetta rentoutuneesti ja palkitsevalla tavalla, josta koko perhe voi nauttia.

Bird Watching on erikoistunut lintujen tunnistamiseen höyhenpeitteen, elinympäristön ja käyttäytymisen perusteella. Se tarjoaa helppoja ohjeita aloittelijoita ja syvällisempää tietoa kokeneemmille. Se kattaa lintumaailman uutiset ja arvostelee lintuharrastukseen liittyvät optiset laitteet, vaatteet ja kirjat. Lehden keskustelufoorumilla lukijat voivat tuoda esille omia näkökulmiaan ja kysyä harrastuksesta.

Yksi lehden suosituimmista osioista ovat kävelysarjat, joita julkaistaan kuukausittain 10. Sarjat sisältävät vinkkejä, mitä lajeja on nähty missäkin, sekä tietoa paikkoihin löytämisestä, maastosta jne.

Kaikki tieto esitetään leppoisalla, viihteellisellä ja helposti lähestyttävällä tyylillä runsailla korkealaatuisilla valokuvilla varustettuna.

Lehden joka numerossa:

 • Käytännöllisiä vinkkejä, joilla löydät enemmän lintuja ja saat enemmän irti harrastuksestasi.
 • Vaikeiden lajien tunnistusoppaita.
 • Innostavia lintukuvia maailman parhailta lintukuvaajilta.
 • 10 helppoa kävelyreittiä lintujen tarkkailuun.
 • Uusimpien lintujen tarkkailuvälineiden uutisia ja arvosteluja.
 • Harvinaisia bongauksia ympäri maata.
 • Ajatuksia herättäviä artikkeleja maailmankuuluilta lintuasiantuntijoilta.

Päätoimittajat:

 • Chris Dawn (1986-88)
 • David Cromack (1988-2006)
 • Kevin Wilmot (2006-2008)
 • Sheena Harvey (2008-2011)
 • Matt Merritt (2011-)

Katso myös:

Kenelle?

Lintuharrastajille

Ilmestyy

13 numeroa vuodessa

Julkaisija

Bauer Consumer Media

Päätoimittaja

Matt Merritt

Ensimmäinen numero

maaliskuussa 1986

Levikki

14 009 (ABC 2015)

Lukijamäärä

yli 50 000

Lukijaprofiili

Lukijoiden keski-ikä 54 vuotta

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0269-1434

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram