Bike

Bike on suomalaisen moottoripyöräilyn ykkösmedia, joka tarjoaa painavaa asiaa kaksipyöräisistä 10 kertaa vuodessa.

Bike uutisoi alan tapahtumista kotimaassa ja ulkomailla. Lehden kattavat uusien pyörien koeajot, vanhojen pyörien esittelyt sekä varustevertailut antavat hyödyllistä tietoa hankintoihin.

Lehti vierailee messuilla, näyttelyissä ja kilparadoilla, ja raportoi niistä. Se haastattelee kiinnostavia moottoripyöräihmisiä.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Bike on Suomen johtava moottoripyörälehti, joka tarjoaa tiukkaa asiaa 2-pyöräisten maailmasta 10 kertaa vuodessa. Lehteä julkaisee OK-Kustannus ja sen päätoimittaja on Magnus Wallner.

Bike-lehti kertoo tuoreimmat moottoripyöräuutiset kotimaasta ja maailmalta. Se koeajaa, testaa, vertailee ja analysoi uudet ja käytetyt moottoripyörät, varusteet sekä muut alan tuotteet. Lehden vinkeillä onnistut varmasti valinnoissasi.

Lehti kattaa moottoripyöräilyn koko kentän urheilusta matkailuun ja uutuuksista vanhoihin pyöriin. Lehti vierailee alan tapahtumissa, kuten moottoripyörämessuilla, -näyttelyissä ja kilparadoilla - ja raportoi niistä upeiden kuvien kera. Se haastattelee kiinnostavia kuskeja ja muita moottoripyöräihmisiä sekä esittelee heidän menopelinsä.

Bike on lehti heille, joille moottoripyörät ei ole vain harrastus, vaan intohimo!

Prätkälehti ei lepää laakereillaan

Kuluva vuosikymmen on ollut Bike-lehdelle suurten muutosten ja kehityksen aikaa. Uusi toimitus aloitti syksyllä 2011, vuonna 2013 lehden ulkoasu muuttui modernimmaksi ja vuonna 2014 julkaistiin mobiilikäyttäjät paremmin huomioivat verkkosivut. Vuonna 2015 uusittiin lehden testitoimintaa, mikä on havaittavissa uudistetussa pistetaulukossa.

Uudistusten myötä Biken perusasiat eli ajamisen ilot ja korkealaatuiset testit ovat enemmän läsnä kuin koskaan aikaisemmin. Biken asema Suomen ja koko Pohjoismaiden ykkösprätkälehtenä on vakaa ja jatkuva kehittyminen vahvistavat sen asemaa edelleen.

Lukijatutkimuksen mukaan lehden lukijat suhtautuvat moottoripyöräilyyn yhtä intohimoisesti kuin sen tekijätkin. Tästä on hyvä jatkaa!

Bike.fi

Lehden verkkosivut osoitteessa Bike.fi tarjoavat lisää uutisia, blogeja, arvioita ja kuvia.

Bike.fi:n keskustelupalstalla voit keskustella varusteista, kokoontumisajoista, matkoista, kilpailuista ja muista moottoripyöräilyyn liittyvistä asioista.

Tavaramarkkinat-palstalla ostetaan, myydään ja vaihdetaan moottoripyöriä, osia, varusteita ja muita tuotteita.

Kenelle?

Moottoripyöristä kiinnostuneille

Ilmestyy

10 numeroa vuodessa

Julkaisija

OK-Kustannus Oy

Päätoimittaja

Magnus Wallner

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

92 % miehiä, 8 % naisia

Irtonumero

8,90 € (Lehtipiste)

ISSN

0780-9883

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram