BBC World Histories

Maailman uutisten takana on usein kiehtova ja syvällinen taustatarina. Tee tutkimusmatkoja historian maailmaan otsikoiden takana BBC World Histories -lehden parissa. Se on välttämätöntä luettavaa kansainvälisesti uteliaalle lukijalle.

BBC World Histories -lehti tarjoaa tuoreen näkökulman siihen, miten historia on vaikuttanut tämän päivän tapahtumiin. Se perehtyy kontekstiin, joka on rakentanut nykypäivän poliittisen ja taloudellisen maiseman.

Katso myös muut historialehdet.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Joka BBC World Histories -lehden numero on täynnä kiehtovia asioita eri maista ja ajanjaksoista. Sen asiantuntijat opastavat lukijat historialliselle kiertueelle halki kulttuurien, maanosien ja sivilisaatioiden.

Lehden sisältöä:

  • Big Question -osiossa tuodaan esiin asiantuntijoiden näkemyksiä maailmanhistorian avainkysymyksistä.
  • The Briefing tarjoaa tuoreen analyysin nykypäivän uutisten taustalla olevista tarinoista.
  • Perspectives punnitsee ristiriitaisia näkemyksiä historiasta.
  • Journey-osiossa seurataan tavallisesta poikkeavien historiallisten matkojen jalanjälkiä.

Lisäksi tunnetut historioitsijat, kuten Peter Frankopan, Anne Applebaum ja Bettany Hughes, tarjoavat näkemyksiään historian keskeisiin näkökohtiin luoden kiehtovia ja ajatuksia herättäviä artikkeleja.

BBC World Histories tulee todella haastamaan ja vaikuttamaan näkemyksiisi historiasta aina Kiinan näennäisestä noususta siihen, miten toinen maailmansota muovaa edelleen politiikkaa.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram