BBC World Histories

Tee tutkimusmatkoja historian maailmaan otsikoiden takana.

Maailman uutisten takana on usein kiehtova ja syvällinen taustatarina. BBC World Histories -lehti tarjoaa tuoreen näkökulman siihen, miten historia on vaikuttanut tämän päivän tapahtumiin. Se perehtyy kontekstiin, joka on rakentanut nykypäivän poliittisen ja taloudellisen maiseman.

BBC World Histories on välttämätöntä luettavaa kansainvälisesti uteliaalle lukijalle.

Tilattavissa Suomeen painettuna tai digitaalisena versiona.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Joka BBC World Histories -lehden numero on täynnä kiehtovia asioita eri maista ja ajanjaksoista. Sen asiantuntijat opastavat lukijat historialliselle kiertueelle halki kulttuurien, maanosien ja sivilisaatioiden.

Big Question -osiossa tuodaan esiin asiantuntijoiden näkemyksiä maailmanhistorian avainkysymyksistä.

The Briefing tarjoaa tuoreen analyysin nykypäivän uutisten taustalla olevista tarinoista.

Perspectives punnitsee ristiriitaisia näkemyksiä historiasta.

Journey-osiossa seurataan tavallisesta poikkeavien historiallisten matkojen jalanjälkiä.

Lisäksi tunnetut historioitsijat, kuten Peter Frankopan, Anne Applebaum ja Bettany Hughes, tarjoavat näkemyksiään historian keskeisiin näkökohtiin luoden kiehtovia ja ajatuksia herättäviä artikkeleja.

BBC World Histories tulee todella haastamaan ja vaikuttamaan näkemyksiisi historiasta aina Kiinan näennäisestä noususta siihen, miten toinen maailmansota muovaa edelleen politiikkaa.

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram