Auto, tekniikka ja kuljetus

Auto, tekniikka ja kuljetus on Suomen ja Pohjoismaiden suurin ammattiautoiluun, kuljetus- ja kuormaustekniikkaan sekä kuljetustalouteen erikoistunut aikakauslehti, joka tavoittaa Suomen elinkeinoelämän päättäjät.

Lehti testaa kuorma-autot, linja-autot, pakettiautot ja muut autot, sekä seuraa ja havannoi alan tapahtumia niin meillä kuin muuallakin. Lehti on myös Arctic Testin pääjärjestäjä.

Katso Auto, tekniikka ja kuljetus -lehden paras tarjous ja tilaa lehti nyt kampanjahintaan!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Auto, tekniikka ja kuljetus -lehden logo

Auto, tekniikka ja kuljetus on Pohjoismaiden suurin ammattiautoilun, kuljetus- ja kuormaustekniikan sekä kuljetustalouden erikoislehti, joka tavoittaa suomalaisen elinkeinoelämän päättäjät.

Lehti seuraa, havannoi ja arvioi kuljetustalouden tapahtumat niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Sen tavoite on korkealaatuisen ja puolueettoman tiedon tarjoaminen lukijoilleen.

Auto, tekniikka ja kuljetus testaa kuorma-autot, linja-autot, pakettiautot, henkilöautot, yritysautot ja kaikki muut autotyypit, jotka kiinnostavat lehden kohderyhmää.

Lehti on myös käsitteeksi muodostuneen Arctic Testin pääjärjestäjä. Arctic Test on vuonna 1987 käynnistynyt Suomessa ajettava autotesti, johon on osallistunut yli 130 autoa ja jonka vaatavilla ja arktisella testireitillä on ajettu yli miljoona kilometriä. Esimerkiksi raskaiden kuorma-autojen ESP-ajonvakautusjärjestelmien vertailutesti on ainutlaatuinen maailmanlaajuisesti. Arctic Testiin on osallistunut monenlaisia ajoneuvoja pakettiautoista linja-autoihin ja kuorma-autoista yhdistelmiin. Testituloksia on julkaistu niin Euroopassa kuin sen ulkopuolellakin – kaikkiaan 33 eri maassa.

Lehti on irtonumeromyynnissä kaikissa Lehtipisteissä (8,50 €/nro) sekä tilattavissa kotiin tai työpaikalle määräaikaisena tai kestotilauksena puolen vuoden (5 numeroa) tai vuoden (10 numeroa) tilausjaksolla.

Auto, tekniikka ja kuljetus -lehteä lukevat muun muassa kaupan ja teollisuusalan johtajat, tekninen johtoporras, yritysauton käyttäjät, kuljetus-, varasto- ja hankintapäälliköt, kuljetusalan yritysjohtajat, liikenneluvan haltijat, liikennöitsijät, ammattikuljettajat, autokaupan henkilöstö sekä muut autoalan yhteiskunnalliset vaikuttajat ja viranomaiset.

Auto, tekniikka ja kuljetus on liikenteen, logistiikan ja kuljetusalan vahvin ja luetuin erikoismedia Suomessa. Lehteä kustantaa B Yhtiöt Oy (ent. Kustannus Oy Autotekniikka) ja sen nykyinen päätoimittaja on Klaus Bremer.

Lehden verkkosivuilta osoitteesta www.boy.fi/atk löytyy pääkirjoitus, tietoa uusimmasta numerosta sekä kustantajan ja toimituksen yhteystiedot. Sivujen kautta voi lähettää myös juttuvinkin tai palautetta.

Kenelle?

Ammattiautoilijoille

Ilmestyy

10 kertaa vuodessa

Julkaisija

B Yhtiöt Oy

Päätoimittaja

Klaus Bremer

Ensimmäinen numero

1979

Levikki

20 000 (keskipainos)

Irtonumero

8,50 € (Lehtipiste)

ISSN

0357-4466

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram