Allure

Allure on suosittu yhdysvaltalainen kauneuslehti naisille, joka tarjoaa parhaat vinkit kauneudenhoitoon, hiuksiin, ihoon, meikkaukseen, kauneustuotteisiin, kauneushoitoloihin ja -kylpylöihin, muotiin, julkkistyyleihin ja paljon muuhun!

Kuukausittain ilmestyvän Alluren joka numero sisältää paljon kauneudenhoito-ohjeita, viimeisimpien trendien esittelyjä sekä julkkisten parhaita kauneusvinkkejä.

Allure tilattavissa Suomeen kaikilla laitteilla toimivana digilehtenä!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Allure-lehden logo

Allure on kauneuden asiantuntija, joka tulee postiluukustasi lehden muodossa kerran kuussa!

Tulet rakastamaan lehden tarjoamia vinkkejä ja neuvoja, jotka kattavat kaikki mahdolliset aiheet: kauneus, hiukset, iho, meikkaus, kauneustuotteet, kauneushoitolat ja kylpylät, muoti, julkkistyylit ja paljon muuta. Allure sisältää vinkkejä kaikille tyyleille, etkä enää tiedä miten selviäisit ilman niitä.

Lehden tunnusmerkki on sen parhaiden asiantuntijoiden valitsemat Best of Beauty -palkinnot, jotka paljastetaan vuosittain lokakuun numerossa.

Hiukset, iho ja meikkaus

Allure tarjoaa lukijoilleen parhaat kauneusalan uutiset. Oletpa etsimässä hiusvinkkejä tai uutta huulipunaa, löydät ne tästä lehdestä. Lehti sisältää paljon hyviä ideoita hiuksille, meikkityylejä ja ihonhoitovinkkejä, ja esittelee parhaat kauneustuotteet ja -vinkit, trendit ja paljon muuta. Allure on kuin oma henkilökohtainen kauneusasiantuntija kotonasi käytössäsi silloin kun sitä tarvitset. Lehden vinkeillä tiedät, miten saat terveen ihon ja hiukset sekä rokkaat sesongin kuumimmat trendit!

Kauneustuotteet kotona ja kauneushoitolassa

Alluren avulla tiedät aina mitkä ovat markkinoiden parhaat kauneustuotteet iholle ja hiuksille. Ihotyypistä riippumatta lehti tarjoaa parhaat vinkit ja neuvot, joiden avulla olet parhaimmillasi. Joka numerossa esitellään päätoimittajan suosikkituotteet sekä niiden edut ja haitat. Meikkilaukkusi on hyödyllisempi kun koskaan, kun tilaat Alluren nyt.

Julkkiksilta kotiisi

Lehti kertoo minkä kauneustuotteiden nimiin suosikkijulkkiksesi vannovat ja miten jäljittelet heidän tyyliään. Se paljastaa julkkisten hius- ja meikkivinkit etsitpä sitten coolia uutta hiustyyliä tai parasta luomiväriä, saat tiedon Alluresta.

Allure.com ja some

Lehden nettisivut osoitteessa Allure.com ovat arvovaltainen resurssi ihonhoito-, hiustenhoito- ja meikkausinformaatiolle. Kattavat how to -videot, tuotearvostelut, runaway-tyylien esittelyt ja muu sivuilta löytyvä informaatio pitää sinut ajan tasalla kauneusasioissa.

Allure-lehden löydät myös sosiaalisesta mediasta: Facebookista, YouTubesta, Pinterestistä, Twitteristä ja Instagramista.

Alluren historiaa

Vuonna 1990 Condé Nast -mediatoimiston puheenjohtaja S.I. Newhouse Jr. lähestyi New York Timesin kauneus- ja ruokatoimittaja Linda Wellsiä aikeissaan kehittää uudenlainen kauneuslehti naisille.

Lehden prototyyppi saatiin nopeasti kasaan ja Allure sai alkunsa maaliskuussa 1991. Lehden ulkoasun suunnitteli Lucy Sisman. Alluren alkuperäinen koko oli nykyistä suurempi, mikä esti sen esilläolon ruokakauppojen kassoilla ja pakotti mainostajat muuttamaan mainoskokojaan. Neljän numeron jälkeen Allure muuttui standardikokoiseen muotoon.

Kauneuteen, muotiin ja naisten terveyteen keskittynyt Allure oli ensimmäinen naistenlehti, joka nosti esiin silikoni-implanttien terveysriskit ja raportoi rohkeasti myös muista kiistellistä terveysasioista. Lehti keräsi nopeasti kiinnostuneita lukijoita ja heti ensimmäisenä vuotena sen levikki kohosi 250 000:een. Nykyisin sen levikki on hieman yli 1,1 miljoonaa.

Monet tunnetut kirjoittajat ja valokuvaajat ovat tehneet juttuja Allureen vuosien varrella. Kirjoittajia ovat olleet muun muassa Arthur Miller, Michael Chabon, Kathryn Harrison ja Isabel Allende. Lehden kannessa ovat esiintyneet muun muassa Jennifer Aniston, Jessica Simpson, Rihanna, Angelina Jolie, Victoria Beckham ja Britney Spears.

Best of Beauty Awards

Alluren vuosittain jakamat Best of Beauty -palkinnot auttavat lukijoita valitsemaan parhaat meikit, ihonhoitotuotteet ja hiustenhoitotuotteet alati kasvavilta markkinoilta.

Lehti jakaa palkintoja kahdessa sarjassa: toimittajien ja lukijoiden valitsemissa tuotteissa. Monet tuotteet ovat ottaneet palkinnon voittamisen jälkeen käyttöönsä Alluren Winners Seal -merkinnän.

Kenelle?

Kauneusasioista kiinnostuneet naiset

Ilmestyy

Kerran kuukaudessa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Condé Nast / Advance Publications

Päätoimittaja

Linda Wells

Ensimmäinen numero

1991

Levikki

1 165 392 (AAM 2013)

Lukijamäärä

6 631 000

Lukijaprofiili

93 % naislukijoita, 7 % mieslukijoita. Lukijoiden mediaani-ikä 36,2.

Irtonumero

7,70 € (Lehtipiste)

ISSN

1054-7711

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram