Allt om Vin

Allt om Vin on Ruotsin johtava viinilehti Sinulle, joka rakastat hyvää viiniä, ruokaa ja juomaa. Lehden päätoimittajat, Bengt-Göran Kronstam ja Håkan Larsson, ovat Ruotsin tunnetuimpia viinitoimittajia.

Allt om Vin -lehti tarjoaa asiantuntijoiden parhaat viinivinkit sekä inspiroivia ruoka- ja juomavinkkejä. Lehti testaa ja arvostelee lähes 10 000 viiniä joka vuosi ja jakaa parhaat vinkkinsä lukijoilleen.

Viiniarvostelujen lisäksi lehdessä on paljon muuta ihanaa viiniin liittyen: viinien kanssa sopivia välipaloja, juustoja ja ruokia, viinimatkoja, sommerlierejä, huippuravintoloita ja kaikkea muuta viinin maailmasta.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Allt om Vin on Ruotsin suurin viinilehti – se tarjoaa kaikkea sinulle, jolla on intohimo viiniä, ruokaa ja hyviä juomia kohtaan. Lehti tarjoaa asiantuntijoiden parhaat viinivinkit sekä inspiraatiota ruokaan ja juomaan. Sen avulla opit pieniä niksejä, joilla täydennät jokaista illallista. Allt om Vinin testiryhmä testaa ja arvostelee lähes 10 000 viiniä vuosittain ja tarjoaa parhaat vinkkinsä sinulle kaikkiin tilanteisiin. Lehdestä saat ylivoimaisesti kattavimmat viiniarvostelut.

Lehdestä löydät myös kaikkea ihanaa viiniin liittyen – välipaloja, juustoja ja ruokaa, joka todellakin saa viinin laulamaan! Pääset myös mukaan matkoille maailman hienoimmille viininviljelyalueille sekä luet mielenkiintoisia juttuja sommeliereistä, huippuravintoloiden viinilistoista ja paljon muusta jännittävästä viinin maailmaan liittyen. Vuosittain joulukuussa julkaistaan ylimääräinen lehti, jossa esitellään parhaat viinit juuri nyt.

Allt om Vin päätoimittajina toimivat Bengt-Göran Kronstam ja Håkan Larsson – kaksi Ruotsin tunnetuinta viinikirjailijaa.

Kenelle?

Viiniä rakastaville

Ilmestyy

11 numeroa vuodessa

Julkaisija

LRF Media AB

Päätoimittaja

Ulrika Fürstenhoff

Ensimmäinen numero

1994

Levikki

23 000

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

51 % mieslukijoita, 49 % naislukijoita

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

1103-7415

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram