VEGO

VEGO on Ruotsin ensimmäinen ja suurin kokonaan kasvisruokiin erikoistunut ruokalehti. Siitä löydät parhaita vihreitä ruokia klassisista kasvisruoista uusiin suosikkeihin. Yksinkertaisia arkireseptejä ilman vaikeasti saatavia ainesosia, sekä yhtä helppoja ja maukkaita juhlaruokia.

Saat myös vinkkejä uusiin tuotteisiin, inspiroivia artikkeleja, tunnettujen henkilöiden haastatteluja, ravitsemusneuvontaa, kolumneja ja paljon muuta.

VEGO tilattavissa nyt Suomeen puolen vuoden (3 nroa) tai vuoden (6 nroa) määräaikaistilauksena!

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

VEGO-kasvisruokalehden logo

VEGO on Ruotsin ensimmäinen kokonaan kasvisruoille omistettu aikakauslehti. Se on suunnattu kaikille, jotka haluavat vähentää ruokavaliostaan lihaa, munia ja maitotuotteta.

Lehdestä löydäy helppoja ja houkuttelevia reseptejä niin arkeen kuin juhlaankin. Vinkkejä uusiin tuotteisiin, inspiroivia artikkeleja, haastatteluja, ravitsemusneuvoja, kolumneja ja paljon muuta.

VEGO on suunnattu luonnollisesti kasvissyöjille ja vegaaneille, mutta myös kaikille muille, jotka ovat kiinnostuneita maukkaista ja hyvänmakuisista kasvisruoista.

Ympäristön, terveyden, eläimien ja hyvän maun puolesta.

Päätoimittajalta

"Kevyitä kasvisruokia kaikille! VEGO:n tavoitteena on tehdä kasvissyönnistä mahdollisimman helppoa. Koska kasvisruoka ei ole monimutkaista, vaan sen voi tehdä hetkessä ja maku on fantastinen. Osta VEGO:n uusin numero ja laita maukkainta ruokaa, mitä kasvisten maailmalla on tarjota."

Mattias Kristiansson, päätoimittaja

Ilmestymispäivät ja saatavuus 2017

Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Se on saatavilla irtonumerona hyvin varustetuista Lehtipisteistä (7,90 euroa/numero, 2016) sekä tilattavissa Suomeen kotiin kannettuna puolen vuoden (3 numeroa) tai vuoden (6 numeroa) määräaikaisella tilausjaksolla. Huomaa, että lehti laskutetaan Ruotsin kruunuissa.

Ilmestymisaikataulu vuonna 2017:

  1. 21.3.2017
  2. 23.5.2017
  3. 18.7.2017
  4. 26.9.2017
  5. 21.11.2017

Katso myös

Lisätiedot

Kenelle?

Kasvissyöjille

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Vegoriket AB

Päätoimittaja

Mattias Kristiansson

Ensimmäinen numero

2014

Levikki

22 000, joista tilaajia 7 500

Lukijamäärä

60 000 (Orvesto)

Irtonumero

7,90 € (Lehtipiste)

ISSN

2001-7537

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram