VEGO

VEGO on Ruotsin ensimmäinen ja suurin kokonaan kasvisruokiin erikoistunut ruokalehti. Siitä löydät parhaita vihreitä ruokia klassisista kasvisruoista uusiin suosikkeihin. Yksinkertaisia arkireseptejä ilman vaikeasti saatavia ainesosia, sekä yhtä helppoja ja maukkaita juhlaruokia.

Saat myös vinkkejä uusiin tuotteisiin, inspiroivia artikkeleja, tunnettujen henkilöiden haastatteluja, ravitsemusneuvontaa, kolumneja ja paljon muuta.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

VEGO on Ruotsin ensimmäinen kokonaan kasvisruoille omistettu aikakauslehti. Se on suunnattu kaikille, jotka haluavat vähentää ruokavaliostaan lihaa, munia ja maitotuotteta.

Lehdestä löydät helppoja ja houkuttelevia reseptejä niin arkeen kuin juhlaankin. Vinkkejä uusiin tuotteisiin, inspiroivia artikkeleja, haastatteluja, ravitsemusneuvoja, kolumneja ja paljon muuta.

VEGO on suunnattu luonnollisesti kasvissyöjille ja vegaaneille, mutta myös kaikille muille, jotka ovat kiinnostuneita maukkaista ja hyvänmakuisista kasvisruoista.

Ympäristön, terveyden, eläimien ja hyvän maun puolesta.

Päätoimittajalta

"Kevyitä kasvisruokia kaikille! VEGO:n tavoitteena on tehdä kasvissyönnistä mahdollisimman helppoa. Koska kasvisruoka ei ole monimutkaista, vaan sen voi tehdä hetkessä ja maku on fantastinen. Osta VEGO:n uusin numero ja laita maukkainta ruokaa, mitä kasvisten maailmalla on tarjota."

Mattias Kristiansson, päätoimittaja

Kenelle?

Kasvissyöjille

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Vegoriket AB

Päätoimittaja

Mattias Kristiansson

Ensimmäinen numero

2014

Levikki

22 000, joista tilaajia 7 500

Lukijamäärä

60 000 (Orvesto)

Irtonumero

7,90 € (Lehtipiste)

ISSN

2001-7537

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram