Vanhat Koneet

Vanhat Koneet on koneharrastajille suunnattu erikoislehti.

Lehti esittelee traktorit, maansiirtokoneet, kuljetus-, auraus- ja maaurakointikoneet, sekä muut hyötyajoneuvot ja moottorit. Mielenkiintoisten artikkelien yhteydessä kerrotaan menneiden vuosikymmenten työtavoista ja tekijöistä. Lehti vierailee alan tapahtumissa ja tekee niistä värikkäitä reportaaseja upeiden kuvien kera. Se haastattelee myös alan intohimoisia harrastajia.

Tilaa itselle tai lahjaksi rautaista luettavaa kahdeksan kertaa vuodessa – nyt kampanjahintaan!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

 

Vanhat Koneet logo

Vanhat Koneet on suomalainen aikakauslehti, joka käsittelee muun muassa vanhoja traktoreita, maansiirtokoneita, kuljetuskalustoa, maamoottoreita sekä koneellisen työnteon historiaa sen kaikissa muodoissaan. Koneharrastajille suunnattua lehteä julkaisee Viipalemediat ja se ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa. Lehden päätoimittaja on Kari Mattila.

Raskaamman kaluston harrastajille

Vanhojen koneiden harrastua on ollut viime vuosina kovassa kasvussa. Menneiden vuosikymmenten traktoreita, kalustoa ja hyötyajoneuvoja kunnostetaan lähes epätoivoisista aihioista uutta vastaavaan loistoon.

Hyvä merkki harrastuksen suosiosta ovat valtavat määrät harrastajia ja muita kiinnostuneita vetävät alan tapahtumat, joita järjestetään lähes jokaisena kesäviikonloppuna eri puolella Suomea.

Vanhat Koneet on alan harrastajille suunnattu lehti, jonka jokaisessa numerossa esitellään asiantuntevasti ja värikkäästi harrastusta: traktoreita, maansiirtokoneita, moottoreita, maaurakointi- ja autaskalustoa sekä muita vanhoja työkoneita ja hyötyajoneuvoja. Koneiden ohessa lehti kertoo menneiden vuosikymenten työtavoista ja ajan ilmiöistä.

Vanhat Koneet on ainoa kotimainen julkaisu, jonka sisältö keskittyy kokonaan vanhojen työkoneiden maailmaan. Ei siis ihme, että suomalaisesta konehistoriasta kiinnostuneet lukijat ovat ottaneet sen omakseen!

Kone-esittelyjen lisäksi lehti vierailee alan tapahtumissa ja raportoi niistä tyylikkäiden kuvien kera. Lehti haastattelee esittelee myös kiinnostavia alan harrastajia.

Lehden pääasiallista sisältöä ovat:

  • Vanhempi konekalusto. Traktorit, työkoneet, kuorma-autot, maamoottorit ym.
  • Työn historia. Perinnetapahtumat, vanhat työmenetelmät ja tekijät.
  • Osta ja myy. Uniikit koneet ja tavarat vaihtavat omistajiaan.

Lehden vakiopalstoja ovat myös Rekkaparkki, Seppiä ja mestareita, Markkinat ja Rauhassa ruostuvat.

Vanhat Koneet -lehden toimitukseen kuuluu alan parhaita ammattilaisia, jotka haluavat palvella alan harrastajia. Ammattitaitoisella toimituksella on yli 400 lehden kokemus.

Lehdelle on myönnetty Avainlippu kotimaisuusasteensa ansiosta ja sen tuotannossa noudatetaan ympäristöystävällisiä periaatteita.

 

Muualla verkossa

Lehden verkkosivuilta osoitteesta VanhatKoneet.fi löydät lisää sisältöä, artikkeleja, tapahtumia, kolumneja ja kuvia. Sivuilta löytyy myös tilaajapalvelu, jonka kautta hoituu kaikki tilauksiin liittyvät asiat, kuten tilaukset, osoitteenmuutokset ja peruutukset.

Katso myös:

Kenelle?

Koneharrastajille

Ilmestyy

8 numeroa vuodessa

Julkaisija

Viipalemediat Oy

Päätoimittaja

Kari Mattila

Ensimmäinen numero

2010

Levikki

17 500 (peruspainos 26 000, josta 3000 irtonumeromyyntiin)

Lukijamäärä

82 000 (2016)

Lukijaprofiili

99,6 % miehiä, 0,4 % naisia, suurin lukijaryhmä 51-65 -vuotiaat.

Irtonumero

8,90 € (Lehtipiste)

ISSN

1799-0661

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram