TV-maailma

TV-maailma on joka torstai ilmestyvä tv-lehti, joka tarjoaa 13 ilmaiskanavan lisäksi yli 30 maksukanavan ohjelmatiedot.

TV-maailma arvioi viikon ohjelmat ja elokuvat. Kätevän kokoisesta lehdestä on helppo katsoa päivän ohjelmat ja poimia tärpit ilman juoruja ja sensaatioita.

Jokaisen tv-katsojan tuhti apuväline ja tietopaketti sisältää myös mielenkiintoista taustatietoa ohjelmista ja niiden tekijöistä.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

TV-maailma on viikoittain ilmestyvä TV-lehti, joka tavoittaa noin miljoona suomalaista. Lehteä kustantaa Otavamedia ja sen päätoimittaja on Saija Hakoniemi. TV-Maailman levikki on 176 508 kappaletta (LT 2014).

Koska televisio tarvitsee kompassia

TV-maailman ohjelmaopas käsittää 13 kotimaisen ilmaiskanavan lisäksi 34 suosituimman kaapeli- ja satelliittikanavan ohjelmatiedot sekä radion pääkanavien ohjelmatiedot.

TV-tarjonta kasvaa jatkuvasti ja katsomisen arvoisien ohjelmien löytäminen tulee vaikeammaksi. Kätevän kokoisesta lehdestä on helppo katsoa päivittäiset ohjelmatiedot ja suositukset. TV-Maailma arvioi viikon ohjelmat, sarjat, dokumentit ja elokuvat asiantuntevasti ja suosittelee mielenkiintoista katsottavaa. Lisäksi se sisältää kiinnostavaa taustatietoa ohjelmista ja niiden tekijöistä.

TV-Maailma on television suurkuluttajan paras apuväline, joka on käytössä koko viikon. Sen lukijat janoavat elämän mukanaan tuomia uusia kokemuksia ja elämyksiä, kiinnostavia tarinoita, viihdettä, vaihtoehtoja, kilpailuja ja voittamista. Visuaalinen ja selkeä tv-opas kertoo viikon mielenkiintoisimmat sarjat, dokumentit ja elokuvat. Sen avulla löydät aina mieleistä katsottavaa.

Lehti ilmestyy 49 kertaa vuodessa, joista kolme on kaksoisnumeroita. Lehti on saatavilla irtonumeromyynnissä kautta maan sekä tilattavissa 16, 28, 32, 40 ja 96 numeroa sisältävillä tilausjaksoilla. Sen emolehdet ovat Seura ja Suomen Kuvalehti, joiden tilauksiin se myös sisältyy.

Lehden ilmestymispäivät 2024 löydät täältä.

TV-Maailma muualla netissä

Lehdellä ei ole enää omia verkkosivuja, vaan sen ohjelmatiedot on fuusioitu Otavanmedian omistaman Ampparit.comin TV-oppaaseen. Sillä on kuitenkin oma profiili Twitterissä, jossa jaetaan muun muassa päivän tv-tärppejä.

Kenelle?

TV-viihteen suurkuluttajille

Ilmestyy

Joka torstai. Yhteensä 49 kertaa vuodessa, joista 3 kaksoisnumeroa.

Julkaisija

Otavamedia Oy

Päätoimittaja

Tarja Hurme

Ensimmäinen numero

1998

Levikki

176 508 (LT 2014)

Lukijamäärä

299 000

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

-

ISSN

1456-2006

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram