Truckin' Magazine

Truckin' Magazine on kaikenkattava yhdysvaltalainen autolehti, joka on erikoistunut SUV-maastoautoihin. Lehti sisältää monipuolista sisältöä maastureista ja citymaastureista, teknisiä artikkeleja ja vertailuja, jotka auttavat järkevien ostopäätösten tekemisessä.

Korotetut, madalletut, klassikot, muskeliautot, edulliset maasturit ja autonäyttelyt ovat vain osa kuukausittaista lehden sisältöä. Truckin' on ainoa maastoautolehti, joka kattaa koko maastoautojen maailman. Sen lukijat ovat intohimoisia autoharrastajia, jotka seuraavat alaa tarkasti.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Truckin' Magazine on maastoautoihin ja kaupunkimaastureihin erikoistunut yhdysvaltalainen autolehti, jota julkaisee nykyään TEN: The Enthusiast Network. Lehden päätoimittaja on Jeremy Cook.

Truckin' Magazinen perusti vuonna 1974 Street Rodder- ja Street Chopper -lehtien julkaisija Tom McMullen, joka huomasi kustomoitujen pakettiautojen ja lava-autojen kasvavan trendin Etelä-Kalifornian street rod -näytöksissä. McMullen perusti aikakauslehden, jonka nimen hän lainasi sarjakuvista tutusta sanonnasta "Keep on Truckin'". Lehden ensimmäinen numero ilmestyi 1975 ja sitä myytiin lehtikioskeissa yhden dollarin hintaan. Lehteä julkaisi TRM Publications (Tom ja Rose McMullen).

Vuodesta 1975 Truckin'-lehteä julkaisi McMullen Publications ja McMullen-Yee Publishing aina toukokuuhun 1995 asti, kunnes se myytiin Primedialle. Vuonna 2007 Source Interlink osti yli 78 kuluttajalehteä, mukaan lukien Truckin' Magazinen.

Truckin' Magazinesta tuli nopeasti vahvin ja suurin maastoautolehti, joka tunnetaan ennen kaikkea hätkähdyttävistä maastoautoartikkeleista, asiantuntijoiden tekniikkajutuista, maailmanluokan valokuvista sekä parhaista vinkeistään lukijoille. Lehti sisältää kattavasti maastoautoihin liittyvää sisältöä, joka tarjoaa mielenkiintoista luettavaa kaikille maasturiharrastajille.

Maastoautoja, citymaastureita ja katumaastureita

SUV eli sport utility vehicle on peräisin Yhdysvalloista ja sillä tarkoitetaan Suomessa maastureiksi ja kaupunkimaastureiksi luokiteltavia autoja.

SUV-autot voidaan jakaa karkeasti maastoautoihin eli maastureihin, kaupunki- eli citymaastureihin sekä crossover-SUV:hin.

Suomessa käytetty termi katumaasturi vastaa crossover-SUV:tä, joka on henkilöautomainen nelivedolla varustettu korkea auto. Crossoverin ja katumaasturin ero on siinä, että crossoverit rakennetaan itsekantavalle korille, kun katumaasturit rakennetaan erilliselle runkorakenteelle.

Yhdysvalloissa erilaiset citymaasturit nousivat suureen suosioon kevyiden kuorma-autojen kanssa. Tämä johtui siitä, että SUV:t luettiin siellä hyötyajoneuvoiksi ja niiden verotus on muita autoja alhaisempi. Nykyisin lähes kaikilla automerkeillä on Yhdysvalloissa oma SUV-malli ja isommilla automerkeillä useampia. Nykyään SUV:t ovat saaneet suosiota myös Euroopassa.

Päätoimittajat

  • Robert K. Smith
  • Steve Stillwell
  • Dick DeLoach
  • Kevin Wilson
  • Dan Sanchez (2000-2002)
  • Steve Warner (2002-2008)
  • Dan Ward (2008-2014)
  • Jeremy Cook (2014-)
Kenelle?

Maasturiharrastajille

Ilmestyy

13 numeroa vuodessa

Julkaisija

TEN: The Enthusiast Network

Päätoimittaja

Jeremy Cook

Ensimmäinen numero

kesällä 1975

Levikki

47 510 (AAM 2016)

Lukijamäärä

591 000

Lukijaprofiili

96,7 % mieslukijoita 3,3, % naislukijoita, lukijoiden keski-ikä 46,3 vuotta

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0277-5743

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram