Trail Running

Oletpa sitten täydellinen aloittelija, seurajuoksija, kokenut maratoonari tai muuten vain juoksutapahtumista kiinnostunut, Britannian parhaalla maastojuoksulehdellä Trail Runningilla on sinulle varmasti tarjottavaa. Se sisältää vinkkejä maastojuoksuun, innostavia artikkeleja, uutisia, haastatteluja, juoksureittejä, varustetestejä, kilpailuja ja paljon paljon muuta.

Tämä lehti on täynnä hyödyllisiä vinkkejä ja neuvoja, joiden avulla parannat kuntoasi ja tekniikkaasi ja saat enemmän irti maastojuoksukokemuksestasi. Lisäksi se sisältää harjoitus- ja venyttelyohjeita, juoksu-uutisia sekä terveellisiä ruokaideoita, jotka auttavat sinua pysymään kunnossa ja terveenä.

Jos olet kyllästynyt juoksumattoon tai asfaltilla juoksemiseen ja nautit mieluummin maaseudusta, kauniista puistoista ja rinteistä, tässä on lehti sinulle.

Maastojuoksun erikoislehti Trail Running tilattavissa nyt Suomeen kotiovelle kannettuna painettuna lehtenä tai ladattavana digilehtenä!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Trail Running on brittiläinen juoksulehti, jota julkaisee Bauer Consumer Media. Se ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

Trail Running on Britannian ainoa aikakauslehti, joka on omistettu maastojuoksun jännittävälle ja seikkailunhaluiselle maailmalle. Jos olet kyllästynyt hikoilemaan juoksumatolla tai saanut tarpeeksesi jalkakäytävien tömistelystä, ja haluat mieluummin nauttia kauniista puistoista, maaseudusta ja rinteistä, niin tässä on lehti juuri sinulle.

Tämä lehti antaa sinulle parhaat juoksuvinkit, juoksuvarusteiden testit ja arvostelut sekä parhaat vinkit niin pitkänmatkan- kuin lyhyenmatkan juoksuunkin. Tilaamalla nyt varmistat, ettet missaa yhtään numeroa.

Lehden joka numerossa esitellään 10 helposti seurattavaa juoksureittiä Britanniasta, innostavia ulkomaisia kilpailuja, joihin harjoitella, sekä parhaat polut, seikkailu- ja esteradat.

Kaikki lehden huippu-urheilijoiden ja -valmentajien harjoitukset on omistettu maastojuoksulle; kunnon kasvattamiseen, juoksutekniikkaan ja turvallisuuteen, joita tarvitaan mutaisilla reiteillä, puistoissa ja rinteillä.

Trail Running myös testaa enemmän juoksuvaatteita ja -varusteita kuin mikään toinen juoksulehti, joten voit olla varma, että valitset oikeat varusteet juoksukengistä takkeihin ja juoksurepuista GPS-laitteisiin ja sykemittareihin. Sano hyvästit asfaltille, maastojuoksu on uusi musta!

Lehden joka numerosta löydät:

 • Täydellisiä juoksukohteita karttoineen ja yli 200 parasta maasto-, seikkailu- ja estejuoksukilpailua.
 • Maastojuoksu-urheilijoiden ja -valmentajien vinkkejä juoksemiseen mutaisissa ja mäkisissä olosuhteissa.
 • Enemmän varustetestejä kuin missään toisessa juoksulehdessä kattaen kengät, vaatteet, reput ja elektroniikan.
 • Innostavien artikkelien ja urheilijoiden haastattelujen avulla tulet parempaan kuntoon, nopeammaksi ja likaisemmaksi.
 • Syö oikein maastojuoksua varten. Kotitekoisia reseptejä, jotka voittavat geelit. Ammattijuoksijoiden vinkit ruokavalioon.
 • Tuoreimmat maastojuoksu-uutiset Britanniasta ja muualta maailmasta.

VAROITUS: Trail Running -lehti uudelleensytyttää intohimosi juoksemista kohtaan, vie sinut parhaille reiteille ja upeisiin maisemiin ja saa sinut hymyilemään kuin kuikka.

Tilaaminen

Trail Running on tilattavissa Suomeen painettuna lehtenä kotiovelle kannettuna, digitaalisessa muodossa tai yhdistelmätilauksena joka toinen kuukausi.

Näin tilaat lehden suoraan kustantajan verkkokaupasta:

 1. Siirry verkkokauppaan katso tarjous -linkistä.
 2. Valitse printt, digitaalinen tai yhdistelmätilaus.
 3. Valitse toimitusmaaksi Suomi ja tilaatko lahjaksi vai itselle.
 4. Valitse haluamasi tarjous ja lisää tuote ostoskoriin.
 5. Siirry kassalle maksamaan tilauksesi.

Voit maksaa tilauksen Visa- ja MasterCard-luottokorteilla tai PayPalilla.

Lehdet lähetetään Britanniasta ja toimitusaika riippuu matkalla olevien kuljetuspalvelujen nopeudesta. Tyypillinen toimitusaika muualle Eurooppaan on 3-5 päivää lehden ilmestymisestä.

Digitaalinen versio toimii AppStoresta tai Google Playsta ladattavalla ilmaisella sovelluksella. Tarvitset internetyhteyden digitaalisen version lataamista varten. Saat lisäohjeita tilausvahvistuksessa.

Kenelle?

Maastojuoksun harrastajille

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Bauer Consumer Media Ltd.

Päätoimittaja

Claire Maxted

Lukijamäärä

25 000

Irtonumero

8,90 € (Lehtipiste 2017)

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram