Total Film

Total Film on älykkäämpi elokuvalehti - röyhkeä, suorasukainen ja tutkiskeleva, mutta aina arvovaltainen ja intohimoinen elokuvia kohtaan. Yhtä innoissaan tuoreimmista Oscarin arvoisista menestyselokuvista, arthouse-mestariteoksista, kätketyistä helmistä, klassikoista kuin festivaalien yleisömenestyksistäkin.

Raikkaasti uudistunut lehti nyt isommassa koossa ja uudella selkeällä ulkoasulla, jota on helpompi lukea ja selailla. Total Film on kuin lukijansa: älykäs, terävä, hauska ja upean näköinen!

Joka numero tarjoaa:

 • Kaikki tuoreimmat elokuvauutiset - Mitä on tuotannossa? Miksi tuosta tehdään jatko-osa?
 • Ensikatsauksia ja reportaaseja kuvauksista
 • A-luokan tähtien haastatteluja
 • Puolueettomia arvosteluja kaikista uusista elokuvista
 • Runsaasti elokuva-aiheista viihdettä

Total Film -elokuvalehti tilattavissa nyt Suomeen painettuna lehtenä kotiovelle kannettuna tai digitaalisena lehtenä!

Total Film -lehden logo

Total Film (TF) on brittiläinen elokuvalehti, jota julkaisee Future plc. Lehti ilmestyy kuukausittain ja ylimääräinen kesänumero heinä- ja elokuun numeroiden välissä. Lehti perustettiin vuonna 1997 ja se käsittää elokuvateatterielokuvat, DVD- ja Blue-ray -uutiset, -arvostelut ja artikkelit. Lehti on saatavilla sekä painettuna että digitaalisena versiona.

Total Film ilmestyy useissa maissa paikallispainoksena lisenssisopimuksella, mukaan lukien Indonesia, Kroatia, Serbia, Turkki, Venäjä ja monet muut.

Lehden interaktiivinen digitaalinen painos on ollut saatavilla huhtikuusta 2012 lähtien. Lukijat voivat toimia vuorovaikutuksessa sovelluksen kanssa, katsoa trailereita ja haastatteluja sekä ostaa DVD- ja Blu-ray -levyjä iTunesista. Lehden iPad-sovellus voitti Digital Magazine Awardsin myöntämän Vuoden paras elokuvalehti -palkinnon vuonna 2012.

Lehden verkkosivusto sulautettiin osaksi GamesRadarin-sivustoa vuonna 2014.

Lehden sisältöä

Total Film tarjoaa kuukausittain näyttelijöiden ja ohjaajien haastatteluja, making of -materiaalia sekä tietoa uusista ja tulevista julkaisuista. Joka numero sisältää syvällisen kuusisivuisen  haastattelun, jossa tutustutaan näyttelijän tai ohjaajan töihin ja elämään sekä arvioidaan heidän tuotantoaan.

 • Dialogue-osiossa lukijat voivat olla vuorovaikutuksessa lehden kanssa. Osio sisältää lukijoiden kirjeitä, sähköposteja ja palautetta sosiaalisen median seuraajilta Facebookissa, Twitterissä ja muilla kanavilla. TF palkitsee julkaistut palautteet DVD-levyllä. Office Spaced -osiossa jaetaan otteita toimituksen keskusteluista.
 • Buzz on Total Filmin uutisosio, joka tarjoaa tietoa tulevista elokuvista, ensimmäisiä katsauksia, vierailuja kuvauksiin ja eksklusiivisia "kurkistuksia". Vakiosisältöä ovat mm. Ever Met Tom Cruise?, jossa haastatellaan tuotannon taustatiimiläistä, kuten stunttia tai roolittajaa, You Talking To Me?, jossa tähdet vastailevat elokuvalainauksiksi puettuihin kysymyksiin, sekä Red Light, Green Light -osio elokuvamaailman kuumille ja ei niin kuumille. Osioon kuuluu myös 60 Second Screenplay, joka on lyhennetty humoristinen versio tietyn elokuvan käsikirjoituksesta.
 • Agenda tarjoaa ennakoita valikoituihin ja vähemmän mainstream-elokuvajulkaiuihin. Kolumnia kirjoittaa Richard Ayoade.
 • Screen on elokuvateatterielokuvien arvosteluosio, jossa arvioidaan ja arvostellaan uusi elokuva joka kuukausi. Suurimmat julkaisut arvioidaan kattavammin ja niille annetaan tähtiarvosana asteikolla 1-5. Arviot sisältävät lehden oman Predicted Interest Curve -graafin, joka kuvaa elokuvan kohtia, jotka todennäköisimmin saavat katsojan huomion. Lisäksi arvostelujen alla on listattu muita samankaltaisia elokuvia. Pienemmät julkaisut saavat lyhyemmän arvostelun ja arvosanan. Osion lopussa on Yhdysvaltain ja Britannian lipputulotilastot sekä takauma lehden vanhaan numeroon.
 • Lounge on TF:n viihdeopas, joka sisältää uusimpien DVD- ja Blue-ray -julkaisujen arvosteluja, sekä muutamien pelien, sountrackien ja kirjojen arvosteluja. Osion vakiosisältöä ovat Is It Just Me?, jossa kirjoittaja pääsee saarnaamaan usein kiistellystä elokuviin liittyvästä näkökulmasta ja lukijat voivat osallistua keskusteluun TF Forumilla tai verkkosivuilla. Instant Expert -osio tarjoaa yhteenvetoja näyttelijöistä, ohjaajista ja elokuvagenreistä, ja TF Loves esittelee toimituksen rakastamia kohtauksia tai roolihahmoja.

Päätoimittajalta

"Tervetuloa. Total Film on aina suhtautunut yhtä intohimoisesti elokuviin, kuin sinäkin. Haluamme nähdä ja keskustella kaikesta. Olemme suoria, mutta asioihin perehtyneitä, ja saatamme sinut ajan tasalle kuumimmista elokuvista, Hollywoodin kiinnostavimmista tähdistä ja cooleimmista tulevista tuotannoista. Lisäksi tarjoamme rehellisimmät ja luotettavimmat arvostelut - katsomme ne, jotta sinun ei tarvitse - emmekä anna korkeita arvosanoja kavereillemme! Uudistuksemme tuli myöhässä, mutta nyt kokomme ja tyylimme vastaavat lehden kunnianhimoa ja laajuutta - tarjoamme siisteimmän ja tyylikkäimmän elokuvalehtikokemuksen mitä on saatavilla. Ja loistavaa vastinetta rahalle!"

Jane Crowther, päätoimittaja

Saatavuus ja tilaaminen

Total Film on saatavilla hyvin varustelluissa lehtipisteistä. Irtonumeron hinta on 10,10 euroa.

Lehti on myös tilattavissa Suomeen kotiin kannettuna painettuna lehtenä, digitaalisena lehtenä (iOS+Android) tai sekä painetun että digitaalisen lehden sisältävänä yhdistelmätilauksena.

Näin tilaat Total Film -lehden:

 1. Siirry kustantajan verkkokauppaan katso tarjous -linkistä yllä.
 2. Valitse painettu lehti, digilehti tai yhdistelmätilaus.
 3. Valitse toimitusalueeksi Eurooppa.
 4. Valitse neljästi vuodessa laskutettava kestotilaus tai vuoden määräaikaistilaus.
 5. Viimeistele tilaus ja siirry maksamaan.

Tilauksen voi maksaa SSL-suojatun yhteyden kautta Visa- ja MasterCard-luottokorteilla tai PayPalilla.

Lehdet lähetetään Britanniasta. Saat tilausjakson esimmäisen numeron 7-21 päivän kuluessa tilauksesta ja tulevat numerot toimituspalvelusta riippuen 10-14 päivää lehden ilmestymisen jälkeen.

Luomalla käyttäjätunnuksen tilauksen yhteydessä pääset kirjautumaan omalle asiakastilillesi. Sieltä näet tilaamiesi lehtien seuraavat ilmestymispäivät ja tilausten päättymispäivämäärät. Asiakastililtä voit myös tehdä osoitteenmuutoksen, lähettää reklamaation saapumattomasta lehdestä sekä muuttaa tilausta tai vaihtaa toiseen lehteen.

Katso myös:

Kenelle?

Leffafriikeille

Ilmestyy

13 numeroa vuodessa

Julkaisija

Future plc

Päätoimittaja

Jane Crowther

Ensimmäinen numero

helmikuussa 1997

Levikki

60 912 (ABC 2013)

Lukijamäärä

561 000

Lukijaprofiili

72 % mieslukijoita, 18 % naislukijoita

Irtonumero

10,10 € (Lehtipiste 2017)

ISSN

1366-3135

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram