Top Santé

Top Santé on brittiläinen naistenlehti, jonka mukaan jokaisella naisella on mahdollisuus maksimoida terveytensä ja kauneutensa missä tahansa iässä.

Se on erinomainen muoti- ja kauneuslehti, jonka jokainen numero on täynnä tietoa hyvinvoinnista, kuntoilusta, ruoasta, kauneudesta ja paljon muusta. Se auttaa pysymään nuorena ja nuorekkaana pidempään auttamalla sinua tekemään fiksuja terveysvalintoja.

Top Santé -lehti tilattavissa nyt Suomeen painettuna tai digilehtenä suoraan kustantajalta. Sen tilaus on loistava lahjaidea myös ystävällesi tai perheenjäsenellesi!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Top Santé on brittiläinen naistenlehti, jota julkaisee Bauer Media. Se on terveys-, kauneus- ja lifestyle-lehti, joka juhlii luonnollisen tervettä elämää. Lehti on suunnattu 30+ naisille aina 70 ikävuoteen saakka. Sen artikkelit kattavat kaiken mahdollisen suoliston terveydestä unien merkitykseen ja vedenalaiseen joogaan – ilman tuomitsevia ja määräileviä terveysvinkkejä.

Jokaisessa Top Santén numerossa

 • Terveysosio, joka pyrkii kouluttamaan ja valmentamaan sinua kattaen kaiken mahdollisen hormooneista lihasten ja nivelten hyvinvointiin ja yleiseen hyvinvointiin kasvatuksellisella, mutta ystävällisellä tavalla.
 • Psykologia, jossa helppoja keinoja parempaan uneen ja stressinhallintaan. Löydä sisäinen rauha ja tunne olosi rentoutuneemmaksi joka päivä.
 • Ravitsemusosio, jossa herkullisia sesongin mukaisia ruokia ja reseptejä, jotka pitävät sinut terveenä menettämättä mitään!
 • Top Santén kauneussivut juhlistavat kaiken ikäisiä naisia painottuen luonnollisiin tuotteisiin ja ainesosiin, saaden ihon ja hiukset näyttämään upeilta ja vartalon pysymään hoikkana realistisen hintaisilla hoidoilla ja tuotteilla.
 • Kunto-osio saa sinut tuntemaan itsesi terveeksi ja onnelliseksi joka päivä tarjoamalla saavutettavia, rentouttavia ja hauskoja tapoja pysyä kunnossa. Suosittuja aiheita ovat muun muassa kävely, lenkkeily, pyöräily, uinti, pilates, jooga ja kotiharjoittelu.
 • Kate Humblen kolumnissa hän puhuu rakkaudestaan luonnollisen terveelliseen elämään.

Jos haluat tietää, miksi kehosi on uskomaton ja saada kaiken irti oikeilla terveys-, ravinto-, liikunta- ja kauneusvalinnoilla, valitse Top Santé -lehti ja rakasta terveellistä elämää.

Se on asiantuntijalehti, johon naiset voivat luottaa. Se saa aikaan positiivisia muutoksia ulkonäössä ja tuntemaan olosi terveemmäksi ja onnellisemmaksi!

Top Santé uskoo, että kaikilla naisilla on mahdollisuus maksimoida heidän terveytensä ja kauneutensa – riippumatta heidän iästään ja terveyshistoriastaan. Tasapainoisen ruokavalion, tehokkaan liikunnan ja positiivisen mielentilan avulla he voivat pysyä nuorempina pidempään, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Joka kuukausi se tarjoaa asiantuntijoiden tietoa hyvinvoinnista, kuntoilusta, ruoasta ja kauneudesta, jotka mahdollistavat perusteltavien valintojen tekemisen nyt ja tulevaisuudessa. Aiemmin tehtyä ei voi perua, joten unohda menneet ja keskity siihen, mitä voit muuttaa nyt. Top Santé on auttamassa sinua löytämään terveellisimmille poluille yksi askel kerrallaan!

Näin tilaat lehden itsellesi tai lahjaksi

 1. Siirry julkaisijan verkkokauppaan katso tarjous -linkistä.
 2. Valitse painettu lehti (print), digitaalinen lehti (digital) tai molemmat sisältävä yhdistelmätilaus.
 3. Valitse toimitusmaaksi Suomi, Finland.
 4. Valitse tilaatko lehden itselle vai lahjaksi.
 5. Valitse tarjous ja lisää tuote ostooskoriin.
 6. Siirry täyttämään tilaajan tiedot (proceed to checkout).
 7. Tarkista tiedot ja siirry maksamaan tilaus.

Voit maksaa tilauksen Visa- ja MasterCard-luottokorteilla sekä PayPalilla. Tilauksen lähettämisen ja maksamisen jälkeen saat sähköpostilla varmistusviestin.

Painetun lehden tilauksissa saat ensimmäisen lehtesi 21-28 päivän kuluessa. Jatkossa lehden uusimmat numerot lähetetään sinulle heti niiden ilmestyttyä. Lehdet lähetetään Isosta-Britanniasta ja niiden normaali toimitusaika muualle Eurooppaan on kuljetuspalveluista riippuen 3-5 päivää.

Digitaalinen lehti on Apple- ja Android-tableteilla ja -älypuhelimilla toimiva näköisversio. Digilehti sisältää kaikki painetun lehden sisällöt sekä toimituksen lisäämää vuorovaikutteista sisältöä, kuten videoita, animaatioita, kuvagallerioita ja muuta lisäsisältöä.

Mikäli tilasit digitaalisen lehden tai yhdistelmätilauksen, saat myös sovelluksen latausohjeet. Vahvistusviesti sisältää asiakasnumerosi, jota tarvitset tilausmuutoksia ja sovelluksen käyttöönottoa varten. Sinun tulee luoda oma tili sovelluksessa ottaaksesi digilehden käyttöösi.

Kenelle?

30-70 -vuotiaille naisille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Bauer Media Group

Päätoimittaja

Sharon Parsons

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0967-6678

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram