Success

Toisin kuin koskaan aiemmin ihmiskunnan historiassa, on ihmisten laajennettava jatkuvasti tietojaan ja pyrittävä kehittämään uusia taitoja, jotta he pysyisivät mukana ajassa ja kykenisivät pitämään yllä elämäntyyliään.

Success on yhdysvaltalainen julkaisu, joka toimii oppaanasi henkilökohtaisessa ja ammatillisessa kehityksessäsi inspiroimalla, motivoimalla ja harjoittamalla. Lehden lukijat ymmärtävät ja arvostavat sitä, että he ovat vastuussa omasta kehittymisestään, tuloistaan sekä niiden mukanaan tuomasta menestyksestä.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Success on yhdysvaltalainen talouslehti, jota julkaisee Success Partners L.P. (aiemmin VideoPlus). Lehti on suunnattu palvelemaan kasvavaa yrittäjyyttä sekä edistämään henkilökohtaista ja ammatillista kehitystä.

Success-lehden perusti Orison Swett Marden vuonna 1897. Lehden manifesti oli "New Thought Philosophy" - uuden ajatuksen filosofia, joka opetti positiivista ajattelua, elämäntaitoja ja kuria. Ensimmäisinä vuosinaan lehdessä julkaistiin useiden merkittävien new thought -liikkeen kirjoittajien kirjoituksia, kuten Napoleon Hill ja W. Clement Stone.

Koulutus- ja markkinointimateriaalia tuottava VideoPlus L.P. osti lehden vuonna 2007 ja alkoi julkaista sitä uudelleen 2008 joka toinen kuukausi ilmestyvänä julkaisuna. Samana vuonna lehti alkoi ilmestymään kuukausittain. Lehteä kustantaa Darren Hardy.

Success-lehden aihealueita ovat liiketoiminta, ura, yrittäjyys, finanssit, innovaatiot, johtajuus, markkinointi, verkostoituminen, yhteistyö, myynti, itsensä kehittäminen ja hyvinvointi.

Lehti on tilattavissa Suomeen 12 kuukauden määräaikaistilauksena, joka sisältää 12 numeroa.

Lisätietoa lehdestä löytyy sen verkkosivuilta, Facebookista, Instagramista ja Twitteristä.

Kenelle?

Yrittäjille ja itsensä kehittäjille

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Success Partners L.P.

Päätoimittaja

Darren Hardy

Ensimmäinen numero

1897

Levikki

yli 500 000

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0745-2489

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram