Stereophile

Haluatko tietää, miten hyvä audiojärjestelmäsi on? Entä sen kuuntelu?

Stereophile on amerikkalainen kodin high end -äänentoistoon erikoistunut lehti, joka tarjoaa kuukausittain arvovaltaisia arvosteluja, perusteltuja suosituksia, hyödyllisiä vinkkejä ja kiistanalaisia kommentteja. Nautitpa musiikistasi sitten LP-, CD-, DVD- tai SACD-muodossa, Stereophilen avulla audiofiilit saavat siitä enemmän irti.

Lehti tilattavissa nyt kaikilla alustoilla ja laitteilla toimivana digilehtenä täynnä asiaa high end -äänentoistosta!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Stereophile-lehden logo

Stereophile on kuukausittain ilmestyvä yhdysvaltalainen aikakauslehti, joka keskittyy kodin high end -äänentoistolaitteisiin, kuten kaiuttimiin ja vahvistimiin, sekä äänentoistoon liittyviin uutisiin, kuten äänen suoratoistoon verkossa. Lehden perusti J. Gordon Holt vuonna 1962. Sen nykyinen päätoimittaja on John Atkinson, joka tuli lehteen toukokuussa 1986. Stereophilea julkaisee New Yorkissa erikoislehtien julkaisija The Enthusiast Network.

Joka kuukausi Stereophile tarjoaa arvovaltaisia arvosteluja, perusteltuja suosituksia, hyödyllisiä neuvoja sekä kiistanalaisia mielipiteitä siitä, pitäisikö audiokomponentit arvioida sen perusteella, miten hyvin ne toistavat musiikkia. Lisäksi lehdessä on high end -äänilaitteiden uutisia ja raportteja sekä audioinsinöörien haastatteluja. Stereophile ei koskaan unohda, että se on vastuussa lukijoilleen siitä, miten he käyttävät kovalla työllään ansaitsemansa rahat.

Stereophile-lehden osioita ja sisältöä

  • As we see it. Toimituksellisessa avauksessa tarkastellaan ajankohtaisia asioita audiofiilien yhteisössä.
  • Analog corner. Michael Fremer havannoi LP-levyjen intohimoista maailmaa ja kertoo, miten saada viinylilevyistä paras irti.
  • Audio streams. Michael Lavorgna pitää lukijat ajan tasalla tietokoneaudion nopeasti muuttuvassa maailmassa.
  • Aural Robert. Musiikkitoimittaja Robert Bairds tutkiskelee ketä ja mitä tahansa haluaa. Hän kertoo hyviä juttuja ja hänellä on niitä paljon.
  • Industry update. Lehden toimitus pitää sinut ajan tasalla high-end -alan tuoreimmista uutisista. Mikään ei jää sen valvovilta silmiltä ja herkiltä korvilta huomaamatta.
  • Letters. Tule mukaan toimittajien, kirjoittajien ja lukijoiden väliseen kiivaaseen keskusteluun audiosta ja vähän muustakin.
  • Listening. Art Dudleyn laajakantoinen kolumni kattaa laitteistot, musiikin ja alan tilan ainutlaatuisista näkökulmista, jotka tunnetaan jo Listener-lehden ajoilta.
  • Manufacturer's comments. Täällä laitevalmistajilla on mahdollisuus reagoida lehden perusteellisiin analyyseihin ja mittauksiin.
  • Music in the round. Kalman Rubinsonin joka toinen kuukausi ilmestyvä kolumni monikanavaisista musiikkijärjestelmistä heille, jotka haluavat päivittää kaksikanavaiset järjestelmänsä.

Päätoimittajalta

"Mitä tahansa kautta audiofiilit valitsevatkin musiikin kuunneltavakseen, olipa se sitten kaksikanavainen, surround-ääni, CD, SACD, DVD-A, MP3, LP tai mikä tahansa, hän voi saada siitä enemmän irti lukemalla Stereophilea."

John Atkinson, päätoimittaja

Katso myös:

Julkaisija

TEN: The Enthusiast Network

Päätoimittaja

John Atkinson

Ensimmäinen numero

1962

Levikki

70 000

Lukijaprofiili

99 % mieslukijoita, 1 % naislukijoita, lukijoiden mediaani-ikä 47 vuotta

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0585-2544

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram