Sport Diver

Sport Diver on brittiläinen urheilu- ja laitesukelluksen erikoislehti ja PADI Diving Societyn virallinen julkaisu, jota luetaan Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa.

Kuukausittain ilmestyvän lehden tavoitteena on tutustuttaa ihmisiä sukeltamiseen ja saada intohimoiset harrastajat jatkamaan sukeltamista. Se sisältää sukelluskohteiden esittelyjä, sukeltajien ja kouluttajien haastatteluja, uusien varusteiden ja välineiden testejä sekä asiantuntijoiden neuvoja harjoitteluun ja turvallisuuteen.

Sport Diver on asiantunteva, seikkailunhaluinen, inspiroiva ja intohimoinen sukellusjulkaisu, joka on tilattavissa nyt myös Suomeen vuoden tilausjaksolla!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

SportDiver-lehden logo

Sport Diver on brittiläinen, kuukausittain ilmestyvä sukelluslehti, joka käsittelee urheilu- ja laitesukellusta. Se on PADI Diving Societyn virallinen lehti.

Sport Diver on johtava laitesukelluksen asiantuntija, mitä tulee sukelluskohteisiin, persooniin, välineisiin ja ympäristöön. Se yhdistää lukijat painetun lehden, interaktiivisen digitaalisten lehtien ja sosiaalisen median kautta. Sitä julkaistaan Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Aasiassa.

Johtava sukelluslehti

Lehden tehtävä on tutustuttaa ihmisiä sukeltamiseen ja saada heidän jatkamaan sukeltamista. Sen omistautuneeseen toimitukseen kuuluu ammattilaisia, jotka harjoittavat, kouluttavat ja inspiroivat lukijoita esittelemällä uusimpia sukellusvarusteita ja sukelluskohteita sekä tuottamalla asiantuntijaneuvoja sukelluksen harjoittelusta ja turvallisuudesta. Se on sukellusalan johtava julkaisu, joka yhdistää sekä ammattilaiset että amatöörit heidän yhteiseen intohimoonsa.

Sport Diverin yleisö koostuu eri tasoisista sukeltajista, jotka tutkivat aktiivisesti uusia välineitä ja sukelluskohteita. Lehti toivottaa tervetulleeksi myös uudet ja intohimoiset harrastajat yleisöönsä.

Hyviä syitä tilata Sport Diver nyt

  • 12 numeroa joka vuosi
  • Säästä jopa 50 % jälleenmyyjien hinnoista
  • Tilaukseen sisältyy PADI Diving Societyn jäsenyys
  • Hintaan sisältyy toimitus suoraan kotiovellesi
  • Saat lehden ennen kuin se tulee kauppoihin

Tilaaminen

Voit tilata Sport Diver -lehden suoraan julkaisijalta. Tee tilaus näin:

  • Siirry sivuille painamalla katso tarjous -nappia
  • Valitse alasvetovalikosta toimitusalueeksi Eurooppa
  • Valitse haluamasi painos, painettu (print) tai digitaalinen (digital)
  • Paina buy now jos tilaat itselle tai gift it jos tilaat lahjaksi
  • Maksa tilaus kätevästi luottokortilla tai PayPalilla

Tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Ensimmäisen numeron saamiseen voi mennä jopa 6 viikkoa (12 kertaa vuodessa ilmestyvät julkaisut) sekä toimituksiin Britannian ulkopuoliseen Eurooppaan lisäksi 10 arkipäivää. Mahdollisen tilaajalahjan toimituksessa voi kestää jopa 28 päivää.

Lehden toimitusajat Britannian ulkopuolelle riippuvat toimituspalvelujen tarjoajista. Toimitusaika Suomeen ja muualle Eurooppaan on yleensä 5-10 arkipäivää.

Mikäli valitset Direct Debit -tilauksen, tilauksesi jatkuu automaattisesti, kunnes päätät tilauksen. Voit peruuttaa Direct Debit -tilauksen milloin tahansa tilauksen hallinnasta.

Mikäli maksat tilauksen luottokortilla (credit/debit) saat automaattisen muistutuksen ennen tilausjakson päättymistä.

Kenelle?

Sukeltajille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Bonnier Corporation

Päätoimittaja

Patricia Wuest

Ensimmäinen numero

1993

Levikki

100 000

Lukijamäärä

200 000

Lukijaprofiili

66 % mieslukijoita, 34 % naislukijoita, lukijoiden keski-ikä 47 vuotta

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

1077-985X

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram