Roope-setä

Roope-setä oli visukintun oma nimikkolehti ja aikanaan Suomen kolmanneksi suosituin sarjakuvalehti noin 67 000 lukijallaan.

Roope-sedässä yhdistyvät Akkarin ja Taskarin parhaat puolet. Pokkarikokoisen ja noin satasivuisen lehden sarjat ovat Suomessa ennen julkaisemattomia ja niissä seikkailevat Ankkalinnan hahmojen lisäksi Taikaviitta, Indiana Hopo, Moby Ankka ja monet muut harvemmin esiintyvät sankarit.

Joka numerossa 3-4 pitkää tarinaa, lyhyempiä sarjoja, palkintotehtäviä, dekkaripähkinöitä ja yksisivuisia englanninkielisiä sarjoja. Usena vuotena tilaajat ovat saaneet myös yllätyslahjoja. Roope-setä ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Lehdistä neljä on paksumpia platinanumeroita, jotka keskittyvät yhden italialaisen mestaripiirtäjän sarjoihin.

Roope-sedän julkaiseminen on päättynyt joulukuussa 2017. Katso muiden sarjakuvalehtien tarjoukset täältä.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Roope-setä (aik. Roope-setä-taskulehti) on Sanoma Magazines Finlandin julkaisema sarjakuvalehti, joka on Aku Ankan jälkeen Suomen kolmenneksi suosituin sarjakuvalehti lähes 67 000 lukijan levikillään.

Lehden pääosassa on Ankkalinnan visukinttu Roope Ankka itse sekä monia muita Disneyn sarjakuvista tuttuja hahmoja. Roope-sedässä esiintyy myös useita hahmoja, joita et näe Aku Ankassa.

Roope-setä on suunnattu italialaisen Disney-tuotannon ystäville ja siinä yhdistyvät Aku Ankka -lehden ja taskukirjojen parhaat puolet: uunituoreita sarjoja täydentävät vanhat klassikot.

Lehden jokainen numero sisältää kolme tai neljä pitkää tarinaa sekä muutaman lyhyemmän, Suomessa ennen julkaisemattoman, tarinan. Lehti on pokkarikokoinen ja noin 100-sivuinen. Vuonna 2015 julkaistaan neljä 132-sivuista Premium-numeroa.

Roope-sedän tarinat ovat pääosin italialaisesta Topolino-lehdestä, mutta siinä julkaistaan myös mm. Päivän Pamaus- ja Dekkaripähkinät -sarjoja. Tarinoiden ohessa lehti sisältää kilpailutehtäviä, ristikoita, Carl Barksin yksisivuisen sarjakuvan ja pieniä Disney-aiheisia artikkeleja.

Roope joutuu totutusti taistelemaan rikkauksistaan vihulaisiaan vastaan. Näistä pahimpia ovat Kroisos Pennonen, Karhukopla, Milla Magia ja Kulta-Into Pii.

Kaikki Roope-sedän tarinat ovat Suomessa ennen julkaisemattomia.

Kenelle?

Sarjakuvien suurkuluttajille

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Sanoma Media Finland Oy

Päätoimittaja

Aki Hyyppä

Ensimmäinen numero

1978

Levikki

52 185 (LT 2014)

Lukijaprofiili

58 % miehiä, 42 % naisia

Irtonumero

5,50 € (Lehtipiste)

ISSN

0357-8755

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram