Rondo Premium

Rondo Premium -tilauksessa ovat lehti ja verkkopalvelu yhdessä. Premium-tilaajana saat kuukausittain ilmestyvän lehden lisäksi käyttöösi Rondo Plus -palvelun laajat verkkosisällöt.

Arvostetut Rondon artikkelit, tuoreet uutiset verkossa, lehtiarkisto ja kaikki digiradiot käytettävissäsi.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Rondon Premium -tilaus sisältää painetun Rondo-lehden ja monipuolisen Rondo Plus -digipalvelun. Plus-palvelusta poimit ajankohtaiset kulttuuriuutiset ja löydät runsaasti mielenkiintoista lisämateriaalia. Digipalvelusta voit lukea myös painetun lehden digitaalisena näköisversiona.

Saat digitaaliset palvelut käyttöösi tilaamalla Rondo Premiumin ja rekisteröitymällä tämän jälkeen rondolehti.fi -sivustolle. Palvelut ovat käytettävissä heti, kun tilauksesi on rekisteröitynyt kustantajan järjestelmiin.

Kaikki Rondon tuotteet, aikakauslehti, verkkosisältö, radiota ja cd-julkaisut, tuotetaan aina intohimolla ja sydämellä. Rondon tekijöillä on musiikillinen tausta ja musiikki on heille sydämen asia. Siksi tuotettu sisältö on takuulla asiallista, oikeaa tietoa ja kokemuksen kautta syntyvää pohdintaa.

Kuukausittain ilmestyvästä aikakauslehdestä poimit tulevien viikkojen kulttuuritärpit sekä musiikilliset tv- ja radio-ohjelmat. Rondo Premium -tilaajat pääsevät nauttimaan lehden lisäksi laajasta sähköisestä sisällöstä ja lehtiarkistosta.

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Classicus Oy

Päätoimittaja

Harri Kuusisaari

Ensimmäinen numero

1963

Levikki

8 500 (painos)

Lukijamäärä

20 000

Lukijaprofiili

53 % mieslukijoita, 47 % naislukijoita

Irtonumero

9,90 € (Lehtipiste)

ISSN

0355-5054

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram