Rock'n'Roll

Rock'n'Roll on kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä ruotsalainen musiikkilehti, joka on 100 % rock'n'rollia!

Lehden pääsisältöä ovat huippumielenkiintoiset artikkelit 1950-, 60- ja 70-lukujen suosikkiartisteista ja bändeistä. Lehti sisältää myös monipuolisia artikkeleja soittimista, äänentoistosta, musiikkikirjallisuudesta ja levyistä monilta artisteilta, kuten AC/DC, Elvis ja Rolling Stones.

Katso Rock'n'Roll-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:
Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Rock'n'Roll on ruotsalainen musiikkilehti

Rock'n'Roll on ruotsalainen musiikkilehti, jota julkaisee Albinsson & Sjöberg. Lehti on perustettu vuonna 2011 ja se ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Lehden päätoimittaja on Peter Törnqvist.

Rock'n'Roll on ainutlaatuinen musiikkijulkaisu. Se sisältää mielenkiintoisia raportaaseja 1950-, 60- ja 70-luvuilla suosiossa olleista artisteista ja bändeistä. Lisäksi lehdessä on artikkeleja äänentoistosta, soittimista, kirjoista, jukebokseista sekä erityisesti harrastajia kiinnostavista levyistä artisteilta, kuten Elvis, Rolling Stones ja AC/DC.

Lehden verkkosivuilta voi ostaa vanhoja numeroita ja lehteä voi seurata myös Facebookissa yli 4 000 muun seuraajan tavoin.

Lehti on saatavilla irtonumeromyynnissä Lehtipisteissä kautta maan (irtonumeron hinta 9,00 euroa) sekä tilattavissa vuoden (6 numeroa) määräaikaisena tilauksena kotiin. Toimitus on ilmainen.

Kuva: Lehden Facebook-sivut.

Kenelle?

1950-, 60- ja 70-lukujen rockin ystäville

Ilmestyy

6 kertaa vuodessa

Julkaisija

Albinsson & Sjöberg

Päätoimittaja

Peter Törnqvist

Ensimmäinen numero

2011

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

88 % mieslukijoita, 12 % naislukijoita

Irtonumero

9,00 € (Lehtipiste)

ISSN

-

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram