Rock'n'Roll

Rock'n'Roll on kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä ruotsalainen musiikkilehti, joka on 100 % rock'n'rollia!

Lehden pääsisältöä ovat eksklusiiviset ja huippumielenkiintoiset artikkelit 1950-, 60- ja 70-lukujen suosikkiartisteista ja bändeistä.

Lehti sisältää myös monipuolisia artikkeleja soittimista, äänentoistosta, musiikkikirjallisuudesta ja levyistä monilta artisteilta, kuten AC/DC, Elvis ja Rolling Stones.

Katso Rock'n'Roll-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:
Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

 

Rock'n'Roll Magazine logo

Rock'n'Roll on ruotsalainen musiikkilehti, jota julkaisee Albinsson & Sjöberg. Lehti on perustettu vuonna 2011 ja se ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Lehden päätoimittaja on Peter Törnqvist.

Rock'n'Roll on ainutlaatuinen musiikkijulkaisu. Se sisältää mielenkiintoisia raportaaseja 1950-, 60- ja 70-luvuilla suosiossa olleista artisteista ja bändeistä. Lisäksi lehdessä on artikkeleja äänentoistosta, soittimista, kirjoista, jukebokseista sekä erityisesti harrastajia kiinnostavista levyistä artisteilta, kuten Elvis, Rolling Stones ja AC/DC.

Lehden verkkosivuilta voi ostaa vanhoja numeroita ja lehteä voi seurata myös Facebookissa.

Lehti on saatavilla irtonumeromyynnissä Lehtipisteissä kautta maan (irtonumeron hinta 9,00 euroa) sekä tilattavissa vuoden (6 numeroa) määräaikaisena tilauksena kotiin. Toimitus on ilmainen.

Kuva: Lehden Facebook-sivut.

Kenelle?

1950-, 60- ja 70-lukujen rockin ystäville

Ilmestyy

6 kertaa vuodessa

Julkaisija

Albinsson & Sjöberg

Päätoimittaja

Peter Törnqvist

Ensimmäinen numero

2011

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

88 % mieslukijoita, 12 % naislukijoita

Irtonumero

9,00 € (Lehtipiste)

ISSN

-

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram