Raskas Kalusto

Raskas Kalusto on kuljetus-, maanrakennus- ja metsäalan työntekijöille suunnattu ammattilehti. Se tarjoaa tietoa ajoneuvoista, koneista, tapahtumista sekä alan yrityksistä ja ihmisistä niiden takana.

Lehti vierailee alan tapahtumissa ja raportoi niistä kuulumiset. Se testaa ja koeajaa raskasta kalustoa sekä esittelee alan uutuustuotteet.

Raskas Kalusto on ollut perustamisvuodestaaan lähtien kuljetusalan luetuin ammattilehti.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

 

Raskas Kalusto logo

Raskas Kalusto on kuljetus-, maanrakennus- ja metsäalan työntekijöille ja aloista kiinnostuineille suunnattu ammattilehti, jota julkaisee Viipalemediat. Kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvän lehden levikki on 15 000 per numero ja lukijamäärä noin 80 000. Lehden päätoimittaja on Juha Pokki.

Ajankohtaista hyötytietoa alan ammattilaisille

Raskas Kalusto -lehden artikkeleissa seurataan ammattilaisten arkea ja uusien hankkeiden etenemistä. Lehti tarjoaa ajankohtaista hyötytietoa ajoneuvoista, koneista, tapahtumista sekä alalla toimivista yrityksistä ja ihmisistä.

Se kertoo alan arjesta juuri sellaisena kuin työntekijä sen näkee ja kokee. Raskas Kalusto vierailee myös kuljetusalan tapahtumissa, tarjoaa hyötytietoa uutuustuotteista uutisten ja koeajojen muodossa.

Lehti esittelee kuljetus- ja urakointialan yrityksiä ja tekijöitä positiivisessa hengessä. Lehdessä esitellään myös kalustoa, joka merkitsee omistajalleen tavalla tai toisella enemmän.

Raskaan Kaluston ydinsisältöä ovat:

  • Kalustoesittelyt. Koeajoja, uutuuksia ja käyttäjien kokemuksia.
  • Tien päällä. Hyppää mukaan ammattilaisten arkeen.
  • Tapahtumat. Uutuudet ja kuulumiset alan tapahtumista tuoreeltaan.
  • Esittelyt. Kuljetusalan tekijät ja ilmiöt positiivisessa hengessä.
  • Uutiset. Uutuustuotteet ja ajankohtaisuudet.
  • Koeajot. Raskaan kaluston koeajot laidasta laitaan.

Lehteä kirjoittavat alan ammattitaitoiset tuntijat ja harrastajat, joiden panostus ja intohimo näkyy vahvasti lehden jokaisella sivulla. Aiheita haetaan eri puolilta Suomea ja usein rajojen ulkopuoleltakin. Mukaansatempaava teksti ja laadukas kuvitus vievät lukijat mukanansa mukaviin lukuhetkiin. Tästä syystä Raskas Kalusto on ollut segmenttinsä luetuin aikakauslehti jo ensimmäisestä numerosta lähtien.

Lehdelle on myönnetty sen kotimaisuusasteesta Avainlippu. Myös lehden painopaperi ja tuotantoprosessi ovat sertifioidusti ympäristöystävällisiä.

Lehti on irtonumeromyynnissä Lehtipisteissä kautta maan sekä tilattavissa kotiin kannettuna tai lahjaksi koko vuoden eli kahdeksan numeron tilausjaksolla. Voit valita tilauksen alkamispäivämäärän sekä maksaa tilauksen yhdessä tai kahdessa erässä.

Muualla netissä

Lehden verkkosivuilla julkaistaan uutisia sekä maistiaisia lehdessä julkaistuista artikkeleista. Juttujen aihealueita ovat kuljetus, maanrakennus, urakat, metsä, koeajot ja esittelyt, tapahtumat, harrasteet ja muut. Sivuilta löytyy myös kustantajat ja toimituksen yhteystiedot sekä tilaajapalvelut, joiden kautta voi tehdä muun muassa tilaukset, osoitteenmuutokset, peruutukset ja muut tilausmuutokset.

Katso myös:

Kenelle?

Kuljetusalan ammattilaisille

Ilmestyy

8 numeroa vuodessa

Julkaisija

Viipalemediat Oy

Päätoimittaja

Juha Pokki

Ensimmäinen numero

2011

Levikki

15 000 (peruspainos 20 000)

Lukijamäärä

noin 80 000

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

8,50 € (Lehtipiste)

ISSN

1799-585X

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram