ProCycling

ProCycling oli kuukausittain ilmestyvä brittiläinen aikakauslehti, joka vie lukijansa maailman kovimman urheilulajin maailmaan: ammattilaismaantiepyöräilyn.

Kuten lehden käsittelemä urheilulajikin, myös ProCycling on aidosti kansainvälinen julkaisu, jota luetaan lähes kaikkialla maailmassa.

Lehden joka numero sisältää oivaltavia analyysejä siitä, miksi maantiepyöräily on niin loistavaa. Vertaansa vailla olevaa tietoa urheilijoista, joukkueista ja kilpailuista. Upeita valokuvia ja kaikkien tärkeimpien kilpailujen seuranta kauden alusta loppuun.

Future Publishing on lopettanut Procycling-lehden julkaisemisen. Lehden viimeinen numero oli tammikuu 2022.

Katso muut urheilulehdet tästä.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

ProCycling on brittiläinen pyöräilylehti, jota julkaisee Immediate Media. Ensimmäisen kerran huhtikuussa 1999 ilmestynyt lehti ilmestyy 13 kertaa vuodessa ja sitä jaetaan kaikissa maissa, joissa on englanninkielisiä lukijoita.

Lehden perusti Cycle Trader- ja Cycling Weekly -lehtien entinen päätoimittaja Andrew Sutcliffe, joka perusti yhdessä muiden IPC Median entisten työntekijöiden kanssa Cabal Communications -nimisen yrityksen. Cabal toi markkinoille uuden kuukausittain ilmestyvän pyöräilylehden, joka kilpaili ensisijaisesti IPC:n Cycle Sport -lehden kanssa. ProCycling-lehden ensimmäinen päätoimittaja oli Willian Fotheringham, jota avusti ja myöhemmin myös päätoimitti Jeremy Whittle. Vuonna 2003 Cabal siirtyi Highbury Housen omistukseen. Vuonna Future plc osti ProCycling-lehden ja useita muita lehtiä Highbury Houselta. Vuonna 2014 lehti siirtyi nykyiselle omistajalleen Immediate Medialle.

ProCycling-lehden motto on "maailman kovimman urheilulajin sisäpiirissä" ja se kuvaa itseään "upeaksi ja dynaamiseksi aikakauslehdeksi, joka on arvovaltainen ja kansainvälinen ammattipyöräilyn ääni".

Lehden nykyinen päätoimittaja on Ed Pickering. Suurin osa (yli 90 %) lehden lukijoista on miehiä. Lehden kansainvälinen levikki on 54 000 kappaletta.

ProCycling-lehden joka numero sisältää:

  • Älykkäitä ja oivaltavia analyysejä siitä, mikä tekee lajista niin suurenmoisen
  • Lyömätöntä tietoa ja pääsy urheilijoiden, joukkueiden ja kilpailujen lähelle
  • Upeita valokuvia, jotka tuovat jännitystä ja visuaalista loistokkuutta
  • Kaikkien maantiepyöräilyn kilpailujen seuranta Australiasta Belgian klassikoihin ja Italian ympäriajoon kohti kauden huipennusta Tour de Francea, sekä Espanjan ympäriajosta maailmanmestaruuskilpailuihin

Päätoimittajat

  • William Fotheringham
  • Jeremy Whittle
  • Peter Cossins
  • Cam Winstanley
  • Ed Pickering
Ilmestyy

13 numeroa vuodessa

Julkaisija

Immediate Media Company

Päätoimittaja

Ed Pickering

Ensimmäinen numero

huhtikuussa 1999

Levikki

42 000 (Media pack 2016)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

96 % mieslukijoita, 4 % naislukijoita, lukijoiden keski-ikä 44 vuotta

Irtonumero

10,90 € (Lehtipiste)

ISSN

1465-7198

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram