Pro Hockey

Pro Hockey on Euroopan johtava NHL-lehti, jonka mukana pääset tutustumaan kaikkiin 31 joukkueeseen, pelaajiin, valmentajiin ja kotihalleihin.

Lehti haastattelee maailman kovimman sarjan kirkkaimmat tähdet ja kertoo suomalaispelaajien kuulumiset tuoreeltaan. Se sisältää roppakaupalla tilastoja sarjataulukoista pistepörsseihin, monenlaisia ranking-listoja sarjan parhaista hyökkääjistä puolustajiin ja maalivahteihin sekä mielenkiintoisia reportaaseja.

Suomen Pro Hockey lopetettiin vuoden 2016 lopussa.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Pro Hockey on jääkiekkoaiheinen aikakauslehti, joka on perustettu Ruotsissa vuonna 1992. Nykyään sitä julkaistaan myös muissa Euroopan maissa. Suomessa lehteä julkaisee Egmont Kustannus ja sen päätoimittajana toimii Tomi Savolainen. Pro Hockey on Euroopan suurin NHL-julkaisu ja ainoa suomenkielinen NHL-lehti.

Kaikki mitä kiekkofanin tulee tietää NHL:stä

Pro Hockey Suomi kertoo kaiken, mitä kiekkofanin tulee tietää NHL:stä ja vielä vähän enemmän. Lehti seuraa suurennuslasin kanssa maailman kovimman lätkäsarjan tapahtumia, ilmiöitä ja sankareita – niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin. Se esittelee NHL-liigan kirkkaimmat tähdet, maagisimmat molarit, kovimmat tappelijat ja tuikkivimmat tulokkaat. Pro Hockey on lehti täynnä tunnetta, tuuletuksia ja taklauksia.

Pro Hockey esittelee kaikki NHL:n 30 joukkuetta, niiden pelaajia, valmentajia, kotihalleja ja taustahenkilöitä. Lehti ei kerro vain NHL:ssä pelaamisesta, vaan paljon muustakin ammattilaisjääkiekon ympärillä tapahtuvasta. Lehdestä luet suomalaispelaajien kuulumiset ja muiden huippupelaajien viimeisimmät uutiset kivikovassa liigassa.

Lehdessä on sivukaupalla tilastoja: sarjataulukot, kuntopuntarit, pistepörssit, maalipörssit, jäähypörssit, maalivahtien tilastoja sekä ranking-listoja eri kriteerein. Lisäksi lehdessä on mielenkiintoisia reportaaseja NHL:n maailmasta ja XL-julisteita pelaajista.

Kenelle?

Maailman kovimman lätkäsarjan seuraajille

Ilmestyy

8 numeroa vuodessa

Julkaisija

Egmont Kustannus Oy Ab

Päätoimittaja

Tomi Savolainen

Ensimmäinen numero

1992

Levikki

6 000 - 8 000 (painos)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

81 % miehiä, 19 % naisia

Irtonumero

7,90 € (Lehtipiste)

ISSN

1457-7844

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram