Power Magazine

Power Magazine on amerikkalaisia autoja ja muita menopelejä käsittelevä erikoislehti, jota tehdään harrastajilta harrastajilta.

Lehti sisältää autoihin ja erityisesti amerikkalaisiin autoihin, moottoripyöriin, hot rodeihin, kilpa-autoihin ja muihin liittyviä artikkeleja, teknisiä artikkeleja, yksityiskohtaisia projektiautoja, mielenkiintoisia autoihmisiä sekä tietysti upeita kuvia autoista. Lehti on mukana myös alan tapahtumissa, kuten Power Big Meetissä.

Tilaa 7 kertaa vuodessa ilmestyvä Power Magazine puolen vuoden tai vuoden tilausjaksolla. Lehti on ruotsinkielinen.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Power Magazine logo

Power Magazine on vuonna 1976 perustettu ruotsalainen autolehti, jota julkaisee Egmont Publishing AB. Lehdellä on laaja ja uskollinen lukijakunta. Sen painos on noin 24 000 kappaletta ja sillä on noin 61 000 lukijaa (Orvesto).

Lehti sisältää autoharrastukseen ja erityisesti amerikkalaiseen moottorikulttuuriin liittyviä artikkeleja. Lehden aihealueita ovat muun muassa muskeliautot, moottoripyörät, hot rodit, kilpa-autot ja vastaavat. Powerista löydät runsaasti teknisiä artikkeleja, yksityiskohtaisia reportaaseja erilaisista projektiautoista, mielenkiintoisten moottori-ihmisten haastatteluja sekä upeita kuvia herkullisista autoista.

 

Power Magazinen historiaa

Ensimmäinen Power-tapahtuma järjestettiin Anderstorpissa vuonna 1978 ja siihen osallistui 80 autoa ja 400 kävijää. 31 tapaamista myöhemmin edelliseen Power Big Meetiin Västeråsissa osallistui kokonaista 16 000 autoa. Tänä päivänä American Car Club Swedenin ja Power Meet AB:n järjestämä Power Big Meet on maailman suurin autonäyttely. Power Magazine on luonnollisesti mukana ja raportoi tapahtumista tuoreeltaan.

Lehden päätoimittajana toimii Billy Söderin, joka aloitti Wheels Magazinessa vuonna 1999. Hänen tietonsa harrasteautoista on yhtä suuri kuin hänen rakkautensa kaikkiin autoihin ja moottoreihin liittyvään. Billy on työskennellyt pitkälti yli 100 auton kanssa, kruisannut Kiirunasta Hässleholmiin, ajanut Yhdysvaltojen ja Kanadan läpi pariin otteeseen veekasillaan.

Nyt toimitus aikoo jatkaa juuri sellaisen Power-lehden tekemistä, kuin lukijat haluavat!

Katso myös:

Kenelle?

Amerikkalaisten autojen harrastajille

Ilmestyy

7 numeroa vuodessa

Julkaisija

Egmont Publishing AB

Päätoimittaja

Billy Söderin

Ensimmäinen numero

1976

Levikki

20 700 (painos)

Lukijamäärä

61 000

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

-

ISSN

-

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram