Parhaat Kotiblogit

Suomessa julkaistaan vuosittain lähes 100 000 blogia, joista osa on lähes ammattitasoisia, esteettisen kauniita ja sisällöllisesti erittäin mielenkiintoisia kokonaisuuksia.

Netti on täynnä mielenkiintoista luettavaa, mutta kelläpä meistä olisi aikaa käydä sitä kaikkea läpi ja etsiä laadukasta lukemista?

Parhaat Kotiblogit on uusi lehti, joka yhdistää Suomen kiinnostavimmat blogit perinteiseen painettuun lehteen. Sen parissa on mukava rentoutua asumiseen, sisustamiseen, ruokaan, itse tekemiseen ja matkustamiseen liittyvien juttujen parissa. Tähän kuvapainotteiseen lehteen on poimittu asumisen ja kodin blogien parhaat palaat viihdyttävässä ja hyödyllisessä muodossa!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Parhaat Kotiblogit on viisi kertaa vuodessa ilmestyvä kotimainen asumisen lehti. Lehden päätoimittaja on Eeva Ek.

Asumisen blogien parhaat perinteisenä lehtenä

Suomessa julkaistaan vuosittain yli 100 000 blogia. Niistä osa ammattilaistasoisesti toteutettuja, esteettisiä ja sisällöltään erittäin kiinnostavia kokonaisuuksia.

Parhaat Kotiblogit on lehti, johon on poimittu kymmenien parhaiden kotimaisten asumisen ja kodin blogien parhaat palat. Sen tarkoitus on ilahduttaa, viihdyttää ja olla hyödyksi kaikille, joille perheellisinä, työkiireisinä, sinkkuina tai muuten ei yksinkertaisesti jää tarpeeksi aikaa etsiä netistä laadukasta lukemista.

Netti on täynnä kiinnostavaa ja hyödyllistä sisältöä, josta useimmat ehtivät hyödyntämään vain murusia. Hieno sisältö, upeimmat nettikaupat ja lukemattomat blogit jäävät arjen kiireiden alle, kun aikaa ja halua etsiä mielenkiintoista luettavaa ei ole.

Parhaat Kotiblogit on uudenlainen lehti, joka lajissaan ensimmäinen niin Suomessa kuin maailmallakin. Se yhdistää luontevasti hektisen digitaalisen maailman perinteiseen ja ajankohtaiseen printtimediaan, jonka parissa viihtyvät ja rentoutuvat kaikki asumisen, kodin ja sisustamisen maailmoista kiinnostuneet naiset ja miehet.

Irtonumerot ja tilaaminen

Parhaat Kotiblogit on saatavilla irtonumeromyynnissä Lehtipisteistä kautta maan. Irtonumeron hinta on 5,95 € (2016).

Lehti on nyt tilattavissa myös kotiin vuoden (5 numeroa) tai kahden vuoden (10 numeroa) kestotilauksena. Kestotilaus jatkuu tilausjakson jälkeen, ellet peruuta tilausta tai muuta sitä määräaikaiseksi ennen tilausjakson päättymistä. Kestotilaus on aina edullisempi kuin vastaava määräaikainen tilaus.

Tilaus laskutetaan toiveiden mukaan yhdessä tai kahdessa erässä laskulla ennen tilausjakson alkua.

Julkaisija Terassi Media

Parhaat Kotiblogit -lehteä julkaisee Terassi Media, joka on aikakauslehtien kustantamiseen erikoistunut kotimainen perheyritys. Se julkaisee lisäksi muun muassa Terassi-lehteä, joka on perustamisestaan lähtien (2010) ollut Lehtipisteiden myydyin piha- ja puutarhalehti Suomessa.

Aikakauslehtien lisäksi Terassi Media julkaisee kirjoja ja verkkosisältöjä.

Kenelle?

Asumis- ja sisustusasioista kiinnostuneet naiset ja miehet

Ilmestyy

5 numeroa vuodessa

Julkaisija

Terassi Media Oy

Päätoimittaja

Eeva Ek

Ensimmäinen numero

2014

Levikki

Uusi lehti

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

5,95 € (Lehtipiste)

ISSN

-

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram