Outdoor Photographer

Outdoor Photographer on korkeatasoinen amerikkalainen ulkoilmavalokuvauksen julkaisu. Sen valokuvaustekniikkaan keskittyneet artikkelit auttavat lukijoita ikuistamaan parhaat kohteet luonnossa, matkalla ja urheilussa. Katso parhaat valokuvausvinkit, opi luontokuvausta ja pysy mukana valokuvauslaitteistojen kehityksessä. Tutustu myös lukijoiden suosikkivalokuvauskohteisiin.

Outdoor Photographer inspiroi tekemään visuaalisia matkoja viemällä lukijat kohteisiin, joita he eivät pitäisi mahdollisina. Lehden aihealueita ovat maisemat, matkailu, luonto ja urheilu.

Outdoor Photographer -lehti ilmestyy 11 kertaa vuodessa, joista tammi-helmikuun numero on kaksoisnumero. Lehdellä on noin 206 000 lukijaa. Sen säännöllisiin avustajiin kuuluvat muun muassa Frans Lanting, Galen Rowell ja Dewitt Jones. Tilattavissa nyt kaikilla laitteilla toimivana digilehtenä!

Kuvaus

Lehden verkkosivusto OutdoorPhotographer.com on harrastelija- ja ammattivalokuvaajille tarkoitettu resurssi, joka tarjoaa huippuluokan valokuvaustuotteita, matkakohteita ja tee itse -ohjeita. Tutustu myös sivustolta löytyviin maailman parhaiden valokuvaajien kirjoittamiin blogijuttuihin.

Lisätiedot

Kenelle?

Ulkoilmavalokuvaajille

Ilmestyy

11 numeroa vuodessa, joista yksi on tuplanumero

Julkaisija

Madavor Media

Ensimmäinen numero

1985

Levikki

206 000

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram