Official PlayStation Magazine

Official PlayStation Magazine eli OPM on virallinen asiantuntija kaikkeen PlayStation-pelikonsoliin liittyvissä asioissa. Tämä videopelilehti tarjoaa ainutkertaisen pääsyn suurimpaan PlayStation 4-, PlayStation 3- ja PlayStation Vita -pelien valikoimaan, esittelee maailman parhaat pelikehittäjät sekä tuoreimmat PlayStation-laitteistoon liittyvät uutiset. OPM on kaikkien pelaajien ykkösvalinta ympäri maailmaa.

Official PlayStation Magazinen kovaa iskevät pelien ennakot ja arvostelut halkovat hypeä ja auttavat pelaajia tekemään järkeviä ostoksia. Lehden retromuistelot juhlivat parasta mitä PlayStationilla on tarjota ja toimivat jokaisen lukijan pelikaverina.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Official PlayStation Magazine (lyh. OPM) on iso-britannialainen aikakauslehti, joka tarjoaa PlayStation-aiheisia uutisia. Lehteä on julkaistu talvesta 2006 lähtien.

Alunperin lehti ilmestyi kolmen kuukauden välein, mutta nykyään se ilmestyy kerran kuussa. Vuodesta 2007 lähtien lehden välissä on toimitettu Blu-ray -levy, joka sisältää pelattavia PlayStation 3-, PlayStation 4 ja PlayStation Vita -pelejä sekä muuta materiaalia. Lehti kattaa PlayStation-elämäntyylin kaikissa muodoissaan.

OPM-lehti on ollut auktoriteetti PlayStation-asioissa jo yli 100 numeron ajan. Sen jokainen numero on paras mahdollinen lähde PlayStationiin liittyville uutisille, suosituksille ja mielipiteille.

Viime vuoden aikana lehteä uusittiin uuden sukupolven pelaajia varten. PS4 on historian tehokkain pelikonsoli ja Official PlayStation Magazine -lehteä muutettiin siten, että se tarjoaa entistä enemmän PS4-pelejä joka numerossaan. Tämä kaikki luotiin tietysti yli kahdeksan vuoden aikana luotujen PS3- ja PS Vita -sisältöjen lisäksi.

Viime kuukausina lehdessä on esitelty monia huippupelejä, kuten The Last of Us Remastered, The Order: 1886, Batman: Arkham Knight ja Destiny, sekä esitelty ja haastateltu monia pelifirmoja ja suunnittelijoita, kuten Naughty Dog, Shinji Mikami, Hideo Kojima ja monia muita PlayStation-kehitysyhteisön jäseniä. Voit odottaa yhtä ekslusiivista sisältöä myös tulevien kuukausien ja vuosien numeroissa.

Kenelle?

PlayStation-pelaajille

Ilmestyy

13 numeroa vuodessa

Julkaisija

Future Publishing UK

Päätoimittaja

Ryan Butt

Ensimmäinen numero

2006

Levikki

24 317

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram