O, The Oprah Magazine

O, The Oprah Magazine on naisen henkilökohtaisen kasvun opas, joka tarjoaa tietoa ja inspiraatiota kaikesta naisen elämään liittyvästä; kestävästä rakkaudesta herkullisiin ruokiin, terveellisistä elämäntavoista pukeutumiseen ja lukemisen ilosta oppimiseen tehdä kaikki hieman paremmin.

Oprah Magazine on naistenlehti, joka on omistautunut auttamaan itsevarmoja ja älykkäitä naisia etsimään ja saavuttamaan unelmiaan. Se innostaa ilmaisemaan omaa yksilöllistä tyyliä ja tekemään valintoja, jotka johtavat onnellisempaan elämään. Jokainen numero on täynnä mukaansa tempaavia tarinoita ja ideoita, joita leimaavat Oprah Winfreyn ainutlaatuiset näkemykset.

  • Terveys- ja hyvinvointiuutiset
  • Ihmissuhteet ja itsensä löytäminen
  • Kauneus ja muoti
  • Kodin suunnittelu ja sisustusideat
  • Lukemisen arvoiset kirjat
  • Self-help -kolumneja
  • Ilmiömäisten naisten henkilökuvia

Viimeinen painettu numero ilmestyi joulukuussa 2020.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

O, The Oprah Magazine, usein lyhennetty vain O, on kuukausittain ilmestyvä naistenlehti, jonka ovat perustaneet juontaja Oprah Winfrey ja Hearst Corporation.

Lehti ilmestyi ensimmäisen kerran huhtikuussa 2000. Kesäkuuhun 2004 mennessä sen levikki oli yli 2,7 miljoonaa kappaletta, joista kaksi kolmasosaa oli tilaajia. Lehden eteläafrikkalainen painos alkoi ilmestymään huhtikuussa 2002.

Alusta lähtien lehden jokaisen numeron kannessa on ollut Oprah. Ensimmäisen kerran Oprah esiintyi kansikuvassa toisen henkilön kanssa oli huhtikuussa 2009, kun hän oli kannessa Michelle Obaman kanssa. Toinen jaettu kansi oli joulukuun 2009 numero, jossa hän esiintyi juontajakollega Ellen DeGeneresin kanssa.

Joulukuussa 2010 julkaistiin digitaalisesti ensimmäinen O, The Oprah Magazinen numero lehden iPad-sovelluksen kautta. Sovellus sisälsi eksklusiivisia videoita Oprahista, mahdollisuuden esikatsella ja ostaa Reading Room- ja O List -palstoilla esitellyistä kirjoista, sekä mahdollisuuden ostaa lehtitilauksia. Lehden yksittäiset numerot ovat myös ladattavissa sovelluksen kautta.

Heinäkuussa 2009 lehden päätoimittajaksi nimitettiin Susan Casey, joka oli aiemmin toiminut Time Inc:n kehitystoimittajana, Sports Illustrated Womenin päätoimittajana ja Outside-lehden luovana johtajana. Toukokuussa 2013 Caseyn päätoimittajana korvasi Lucy Kaylin.

O-lehden tehtävä

"Tällä lehdellä meillä on mahdollisuus tehdä jotain erittäin tärkeää ja merkityksellistä. Puhutella ja olla yhteydessä naisten kanssa tavalla, jota mikään toinen julkaisu ei ole tehnyt. Auttaa naisia näkemään jokainen kokemus ja haasta mahdollisuuksena kasvaa ja löytää paras itsensä. Vakuuttaa naisille, että todellinen tavoite on tulla enemmän sellaiseksi kuin he todella ovat. Syleillä elämää."

-Oprah Winfrey

Vuoden 2014 National Magazine Award -voittaja, O, The Oprah Magazine, on katalyytti itsevarmoille, älykkäille ja hyvinvoiville naisille, jotka haluavat elää parasta elämäänsä. Henkilökohtaista kasvua painottaen se osallistuu ja kohdistuu kaikkiin naisen elämän osa-alueisiin – materiaaliin, henkiseen ja emotionaaliseen. Se ei koskaan vaienna naisia; pikemminkin innostaa ja haastaa heitä. O nostaa rimaa sekä naisille että naistenlehdille. Joka kuukausi uusia emotionaalisia yhteyksiä ja 11 miljoonaa lukijaa.

Lehden aihealueita ovat henkilökohtainen kasvu, kauneus ja tyyli, terveys ja hyvinvointi sekä kulttuuri. Sopivassa suhteessa asiaa myös kodista, perheestä ja viihteestä.

Katso myös:

Julkaisija

Hearst Corporation

Päätoimittaja

Lucy Kaylin

Ensimmäinen numero

huhtikuu 2000

Levikki

2 398 130 (AAM 2016)

Lukijamäärä

10 959 000 (GfK MRI 2015; printti + tabletti)

Lukijaprofiili

88 % naislukijoita, 12 % mieslukijoita, lukijoiden mediaani-ikä 50,5 vuotta

Irtonumero

7,90 € (Lehtipiste)

ISSN

1531-3247

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram